ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019  
           
Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019   Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020  
           
 
 
1o.z. Πανόραμα Βαυαρίας - Τιρολέζικες Άλπεις OΔΙΚΩΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ / 5 ΗΜΕΡΕΣ 5μέρες

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη - Ζάγκρεμπ (994 χλμ)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα των Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις και Βελιγράδι. Περνώντας τα σύνορα της Κροατίας, φτάνουμε το βράδυ στο πανέμορφο Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα - γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα: Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ (ξενάγηση πόλης) - Μόναχο (574 χλμ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στο παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ, μοναδικό «κάστρο αλατιού» και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής.Μπορείτε να περπατήσετε στα ατμοσφαιρικά σοκάκια και τους πεζόδρομους της παλιάς πόλης με τους μοναδικούς τρούλους. Θα επισκεφθούμε ακόμη τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ δίπλα στον ποταμό Salzach, το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Άφιξη στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα: Μόναχο - Ίνσμπρουκ - Ομπεραμεργκάου - Μόναχο (337 χλμ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας επισκέπτοντας την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζίν Στράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Ομπεραμεργκάου, ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.
4η ημέρα: Μόναχο (ξενάγηση πόλης) - Νυρεμβέργη (169 χλμ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς και το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμα της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, την παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουάλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, την εκκλησία Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμενάντ Πλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche) ο οποίος το 1828 παρεχωρήθη από το βασιλιά Λουδοβίκο Α’ στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατινέρ Στράσσε και η Όντεονσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρεσιντέντς Στράσσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (Ρεσιντέντς) και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαρίενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Αναχώρηση για την Νυρεμβέργη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα: Νυρεμβέργη (ξενάγηση πόλης) - Ρότεμπουργκ Ob Der Tauber - Στουτγκάρδη - πτήση (226 χλμ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην όμορφη Νυρεμβέργη, την πατρίδα του ζωγράφου της Αναγέννησης, Άλμπρεχτ Ντύρερ. Θα δούμε το εντυπωσιακό ιστορικό κέντρο με τα μεσαιωνικά κτίρια και τα οχυρωματικά έργα που την περιβάλλουν, θα γνωρίσουμε το κτίριο που στέγασε το Συμμαχικό Δικαστήριο του Β' Παγκοσμίου πολέμου, την κεντρική πλατεία, το Δημαρχείο και τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το γραφικό Ρότενμπουργκ Ob Der Tauber, μία από τις παλαιότερες και πιο γραφικές πόλεις στον Ρομαντικό Δρόμο της Νότιας Γερμανίας και προσφιλή τουριστικό προορισμό. Τέλος αναχώρηση για τη Στουτγκάρδη και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη.
Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
Πρωινό.
Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιμοκατάλογό μας.
Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας.
Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
Χειραπόσκευή 8 κιλών.
Αποσκευή 20 κιλών.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
ΦΠΑ.
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων,
Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
Είσοδοι μουσείων& αρχαιολογικών χώρων
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο.
 
 
 
Σημειώσεις:
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη.
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.