ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019  
           
Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020   Απρίλιος 2020   Μαϊος 2020   Ιούνιος 2020  
           
 
 
1α,Εκδρομή στο Άμστερνταμ, Χριστούγεννα 2018 6μέρες

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο ‘Schiphol’ και γνωριμία με το συνοδό σας, ο οποίος θα είναι μαζί σας, θα σας ξεναγήσει και θα φροντίσει να γνωρίσετε την υπέροχη αυτή πόλη. Κατά την μετάβαση σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας και τα μυστικά της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Περπατήσετε στους δρόμους ανάμεσα στα αμέτρητα κανάλια της πόλης και δειπνήσετε διαλέγοντας ανάμεσα σε εστιατόρια με γεύσεις απ’όλο το κόσμο.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση με το λεωφορείο για την ξενάγηση της πόλης. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα, τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα. H πόλη συνθέτει την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου, που η πληθώρα των καναλιών, με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της, την καθιστούν μια από τις γνωστότερες, μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα δουμε ενδιαφέροντα αξιοθέατα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα μέσα και έξω από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η διαδρομή θα μας απομακρύνει αρχικά από το ιστορικό κέντρο και θα μας μεταφέρει στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες του. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό ‘Μύλο του Rembrandt’ στις όχθες του ποταμού , το εντυπωσιακό ‘Στάδιο Αρένα’, και την περίφημη γειτονιά τον μουσείων .Θα επισκεφθουμε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπειο της πόλης, τον οίκο COSTER DIAMONDS, όπου θα γνωρίσοθμε όλη τη διαδικασία επεξεργασίας των διαμαντιών, από το αρχικό έως το τελικό στάδιο. Για το απογευμα προτείνουμε μια βόλτα στα κανάλια που θα σας αποκαλύψει σημεία της πόλης δύσκολα προσβάσημα με τα πόδια η το λεωφορείο.

3η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΠΕΡΙΗΓΗ ΠΟΛΗΣ
Η ιστορική πόλη οριοθετείτε από τρία κύρια ημικυκλικά κανάλια (και αμέτρητα άλλα περιμετρικά), που ενώνονται μεταξύ τους με περισσότερες από 1000! μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες. Το Άμστερνταμ περιπατείτε ! Στην διάρκεια της βόλτας που θα κάνουμε με τον σύνοδο μας, θα θαυμάσουμε μια από τις πιο σημαντικές προτεσταντικές εκκλησιές, την ‘Δυτική Εκκλησία’, το σπίτι της Άννα Φρανκ ,το μοναδικό ‘Παλάτι του Βασιλιά’ στην κεντρική πλατεία Dam, τον ‘πλωτό’ Κεντρικό σιδηροδρομικό Σταθμό, την πλωτή αγορά λουλουδιών, το σπίτι του Rembrandt, το σύγχρονο Δημαρχείο με την πλατεία του Waterloo. Η βόλτα θα ολοκληρωθει στην περίφημη Κόκκινη Γειτονιά.Η πόλη διαθέτει πολλά αξιόλογα μουσεία από τα όποια ξεχωρίζουν το To Κρατικό Μουσείο (Rijksmuseum.). Είναι αφιερωμένο στις τέχνες και την ιστορία. Είναι φημισμένο για τη μεγάλη συλλογή πινάκων από την ολλανδική χρυσή εποχή στη ζωγραφική (17ος αι.), που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά έργα ολλανδικής ζωγραφικής δημιουργών όπως ο Ρέμπραντ, ο Γιαν Στέιν και ο Βέρμεερ . Το μουσείο αφιερωμένο στον Βαν Γκογκ είναι σίγουρα ένα από τα δημοφιλεστέρα μουσεία της πόλης. Το ναυτικό μουσείο αποτελεί επίσης ένα από τα πολύ αξιόλογα μουσεία της πόλης

4η ημέρα: ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΝΤΕΛΦΤ – ΧΑΓΗ
Μια ημερήσια εκδρομή που θα μας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε 3 πόλεις πολύ κοντά η μια στην άλλη , αλλά τόσο διαφορετικές. Ρότερνταμ η σύγχρονη και μοντέρνα, Ντελφτ η μεσαιωνική και γραφική, και η Χάγη η αριστοκρατική και κοσμοπολιτική. Θα ξεκινήσουμε από το Ρότερνταμ, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, μια σύγχρονη πόλη που ζει στους παλμούς και τους ρυθμούς του λιμανιού. Δεύτερη στάση μας το Ντελφτ , την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με ένα πανέμορφο και γραφικό μεσαιωνικό κέντρου, απολαυστε την βόλτα σας στα στενά και τα κανάλια της πόλης . Εδώ παράγονται και οι περίφημες ομώνυμες μπλε πορσελάνες. Τελευταία στάση της εκδρομής μας, η Χάγη. Θα θαυμάσουμε το Κυβερνείο που στεγάζει τη Βουλή και τα γραφεία της Ολλανδικής κυβερνησης. Θα δουμε επίσης το βασιλικό ανάκτορο και το Παλάτι της Ειρήνης που στεγάζει το διεθνές δικαστήριο. Θα κάνουμε και μια βόλτα στην όμορφη αγορά της πόλης.

5η ημέρα: ZAANSE SCHANS / VOLENDAM (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτουμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. θα κάνοθμε βόλτα στο γραφικό λιμανάκι του Volendam, στις όχθες της λιμνοθάλασσας Zuidersee όπου θα δούμε και μία ταινία μικρού μήκους στα ελληνικά με θέμα ¨”Ολλανδία και νερό”. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτοθμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζουν τα τυριά τους και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

6η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μετα το πρωινο μεταβαση στο αεροδρομιο για την πτηση επιστροφής.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια
Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος πόλεως και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.