ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Κέρκυρα

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Μάρτιος 2019   Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019  
           
Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019   Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020  
           
 
 
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ και Μαθηματα Σαλσα απο Κουβανους Δασκαλους 9μέρες

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

1 η μέρα: Αθήνα – ΑΒΑΝΑ
Συγκέντρωση στο αερoδρομιο και πτήση μεσω ενδιάμεσου σταθμου για Αβανα. θα σας περιμένει η ξεναγός μας στην Κούβα οπου θα σας συνοδεύσει στα δωμάτια σας , τακτοποίηση και διανυκτέρευση
2η μέρα: Αβάνα: Ξενάγηση πόλης Το πρωί αναχωρούμε για τη μεστή και κατατοπιστική ξενάγηση μας στην πιο όμορφη πόλη της Καραϊβικής. Θα ξεκινήσουμε από την Πλατεία της Επανάστασης με τις τεράστιες προσωπογραφίες του Τσε Γκεβάρα και του Καμίλο Σιενφουέγκος. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο της Αβάνας, θα διασχίσουμε τη "σύγχρονη" συνοικία του Βεδάδο με την κεντρική πλατεία Copelia και την περίφημη παραλιακή λεωφόρο Malecón, θα καταλήξουμε στο Καπιτώλιο, πιστό αντίγραφο αυτού στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η περιήγηση μας αλλάζει ρυθμό και μπαίνουμε στην Habana Vieja ή Παλιά Αβάνα, πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας και προστατευόμενη από την UNESCO από το 1982, η οποία φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα αποικιακά κτίρια στην καραϊβική. Θα ξεναγηθούμε στο μουσείο του ρουμιού όπου μας προσφέρεται ποτό, θα επισκεφτούμε τη μοναδική ελληνική ορθόδοξη εκκλησία της Καραϊβικής τον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια περπατώντας θα δούμε την Πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης (Plaza de San Francisco de Asís) την Παλιά Πλατεία (Plaza Vieja) και την Πλατεία των Όπλων (Plaza de Armas). Είσοδος στην εντυπωσιακή Μικρογραφία της Παλιάς Αβάνας (Maqueta de La Habana Vieja) και τέλος θα συνεχίσουμε προς την Καθεδρική Πλατεία (Plaza de la Catedral), τον «ναΐσκο» Templete και το Castillo de La Fuerza Real. Θα τελειώσουμε τη βόλτα μας με επίσκεψη στο πειρατικό φρούριο Ελ Μόρο, σε θέση περιωπής στην είσοδο του λιμανιού και με μαγευτική θέα. Επιστροφή στα δωματια και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας.
Εαν επιθυμείτε μαθήματα Σαλσα με τους
Κουβανους χορευτές.


3η μέρα: Αβάνα – Γκουαμά – Σάντα Κλάρα – Σιενφουέγκος.
Το πρωι αναχώρηση για τη Χερσόνησο Ζαπάτα για μία συναρπαστική μίνι κρουαζιέρα με ταχύπλοο σκάφος στο Νησί του Θησαυρού (Isla del Tesoro) στο Γκουαμά (Guamá), τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Κούβας, στην καρδιά της οποίας βρίσκεται μια αναπαράσταση Ινδιάνικου χωριού με τα σπίτια να είναι χτισμένα πάνω στη λίμνη και να συνδέονται με την όχθη με ξύλινα μονοπάτια-γέφυρες. Η αρχιτεκτονική των Ινδιάνων Ταΐνο και 32 γλυπτά με αναπαραστάσεις από τις καθημερινές δραστηριότητες της ζωής τους ταξιδεύουν τους επισκέπτες εκατοντάδες έτη πίσω στο χρόνο. Στο «Λα Μπόκα», την είσοδο των καναλιών που οδηγούν στη λίμνη, βρίσκεται η «Φάρμα Αναπαραγωγής Κροκοδείλων» που θα επισκεφτούμε. Τα ζώα αυτά, σημαντικό κομμάτι της άγριας πανίδας της Κούβας, προστατεύονται στο φυσικό τους περιβάλλον από το ανεξέλεγκτο κυνήγι. Αναχώρηση για τη Σάντα Κλάρα, πόλη που σχετίστηκε άμεσα με τον μεγάλο επαναστάτη σύμβολο Τσέ Γκεβάρα. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο και Μουσείο του Τσε στο Πάρκο Λεόνσιο Βιντάλ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ AA !!!! Αναχώρηση για το Σιενφουέγκο πόλη χτισμένη το 1819 από Γάλλους άποικους και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με στάση στην κεντρική πλατεία με το κατάλευκο άγαλμα της θεάς Αθηνάς, όπου δεσπόζουν το Θέατρο Tomas Terry, το Δημαρχείο και το κλασσικό κτήριο του Πανεπιστημίου. Άφιξη στα δωμάτια σας, και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. ..
4η μέρα: Σιενφουέγκος – Τρινιδάδ.
Αναχώρηση για το γραφικό Τρινιδάδ, πόλη που ίδρυσαν οι Ισπανοί στις αρχές του 16ου αιώνα, ανακηρυγμένο ως παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO το 1986.
Επίσκεψη στην κεντρική πλατεία (Πλάσα δε Άρμας), περιστοιχισμένη από αποικιακά κτίρια, στο «Μουσείο Cantero» και στο παραδοσιακό καφενείο La Canchánchara, όπου θα απολαύσουμε το τοπικό ποτό από ρούμι, μέλι και λεμόνι που έδιναν οι αποικιοκράτες στους σκλάβους για να πάρουν δυνάμεις. Άφιξη στα δωμάτια σας, και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. .
5η μέρα:Τρινιδάδ - – Κάρντενας Αναχώρηση την πόλη των ποδηλάτων της Cardenas. Άφιξη στα δωμάτια σας, και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας για να απολαύσετε μία από τις πιο αυθεντικές και παραδοσιακές ως προς τον τρόπο ζωής επαρχιακές πόλεις της Κούβας, με τους φιλικούς και χαμογελαστούς κατοίκους της οι οποίοι μετακινούνται κυρίως με πολύχρωμα ποδήλατα και παλιές άμαξες με άλογα. Εδώ οι ρυθμοί είναι τελείως διαφορετικοί, ήρεμοι σε αντίθεση με το, μόλις 15 klm μακριά, πολύβουο Βαραδέρο.Επισκεφθείτε το παλιό λιμάνι και έναν από τους παλιότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Λατινική Αμερική. Η πόλη αυτή υπήρξε η πρώτη στην οποία «υψώθηκε» η σημαία της Κούβας το 1850, και είναι η πρώτη πόλη στην οποία στήθηκε το άγαλμα του Κολόμβου, δώρο της Βασίλισσας Ισαβέλλας ΙΙ το 1862. Επισκεφτείτε το μουσείο Casa Natal de Jose Antonio Echeverria αλλά και γευτείτε ντόπιο φαγητό στα τοπικά εστιατόρια. Μαγευτείτε από την πόλη των αντιθέσεων με τα όμορφα ανακαινισμένα αποικιοκρατικά κτίρια που στέκουν δίπλα σε κτίρια που παλεύουν με το χρόνο.
6η μέρα και 7η μέρα : Βαραδέρο. Αναχώρηση για την μαγευτική παραλία Βαραδέρος μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κούβας.
Τακτοποιηση στα δωμάτια. Εδώ Προσφέρονται διάφορες προαιρετικές θαλάσσιες δραστηριότητες, ή μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το τοπικό παζάρι ή να επισκεφθείτε το δελφινάριο. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Κάγιο Μπλάνκο με κολύμπι με δελφίνια: Αναχώρηση με καταμαράν για το ερημονήσι του Κάγιο Μπλάνκο (Cayo Blanco ή αλλιώς λευκό νησάκι). Στάση καθ’οδόν σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο, όπου θα σας δοθεί χρόνος και εξοπλισμός (μάσκες, προσωπικοί αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα) για να εξερευνήσετε τον ύφαλο και την πολύχρωμη υποβρύχια φύση γύρω του. Στάση επίσης σε ένα περιφραγμένο χώρο μεσοπέλαγα, όπου φιλοξενούνται δελφίνια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κολυμπήσετε μαζί τους. Στο Κάγιο θα έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο ή ηλιοθεραπεία. Συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με φρέσκα ψάρια, αστακούς και άλλα θαλασσινά ψητά στα κάρβουνα. Επιστροφή στο Βαραδέρο με ρούμι, σάλσα και πολύ κέφι και χορό.
8η μέρα: Βαραδερο – αεροδρόμιο Αβάνας
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βουτιά. Μεταφορα στο αεροδρόμιο της Αβάνας ,Πτηση επιστροφής στην Ελλάδα .
9η μέρα Άφιξη στον ενδιάμεσο σταθμό και στην συνεχεια Ελλάδα .

  ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου
 Διαμονή σε ειδικα σπιτια μεσα στην παλια πολη η Ξενοδοχεία ανάλογα με την επιλογή σας
 Όλες οι μεταφορές (με ιδιωτικό κλιματιζόμενο πούλμαν), ξεναγήσεις και εκδρομές του προγράμματος
 Ελληνόφωνος ξεναγός καθ ’όλη τη διαμονή στην Κούβα (σημειώστε ότι ο ξεναγός δεν παραμένει μαζί σας κατά τη διάρκεια των
ελεύθερων ημερών, στην Αβάνα)
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων, βίζα Κούβας, ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μόνο σε περίπτωση ατυχήματος σύμφωνα με τους
όρους και τις προδιαγραφές της Κουβανικής κυβέρνησης.
 Όλα τα γεύματα που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα & Αλκοολούχα ποτά
 Προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις . Στην περίπτωση συμμετοχής μόνο δύο ατόμων στο πρόγραμμα υπάρχει η αντίστοιχη
επιβάρυνση στις τιμές των προαιρετικών
 Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, ιατρικά έξοδα κλπ.)
 Φιλοδωρήματα για τους τοπικούς οδηγούς και ξεναγούς ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!
 
 
 
Σημειώσεις:
Οι τιμές ισχύουν και για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων , η εκδρομή όμως πραγματοποιείται ακόμα και με 2 άτομα με επιβάρυνση
στο πακέτο
 Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες
δραστηριότητες/εκδρομές.

ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ
Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου
 Φωτοτυπία διαβατηρίου 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.