ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιανουάριος 2019   Φεβρουάριος 2019   Μάρτιος 2019   Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019  
           
Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019  
           
 
 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 6μέρες

1η Ημέρα: Αθήνα,η Θεσσλαονικη Τέλ-Αβίβ, Ιεροσόλυμα.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχωρηση για Τέλ-Αβίβ. Άφιξη στο Ισραήλ και μεταφορά των προσκυνητών στα Ιεροσόλυμα και στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στα παλαιά τείχη κοντά στο Ναό της Αναστάσεως.Δείπνο ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ


2η Hμέρα: Βηθλεέμ, Μπετσαχούρ, Μονή Αγίου Θεοδοσίου, Μονή Προφήτη Ηλία, Μονή Τιμίου Σταυρού, Μονή Καταμόνας(Αγίου Συμεών), Σιών.
Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την Βηθλεέμ. Εκκλησιασμός και ακολούθως θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της γεννήσεως, την φάτνη, τους τάφους των νηπίων, χωριό των ποιμένων, Μονή Αβά Θεοδοσίου, Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία, Αγίου Συμεών (Καταμόνας). Και συνεχίζουμε για τα προσκυνήματα της Σιών. Τάφος του Δαυίδ, Υπερώον που έγινε ο Μυστικός δείπνος, Εκκλησία Αγίας Τριάδας, οικία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου(Μέρος πού έμεινε η Παναγία μας, μέχρι την κοίμηση της), δεξαμενή του Σιλωάμ και Μονή Αγίου Ονούφριου. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Νεάπολη, Ναζαρέτ, Κανά, Τιβεριάδα, Καπερναούμ, Ιορδάνης.
Πρόγευμα. Αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στη βόρεια Παλαιστίνη, Φρέαρ του Ιακώβ(Σκήνωμα Αγίου Φιλουμένου, του Κυπρίου), Ναζαρέτ(Ευαγγελισμός της Θεοτόκου),Κανά της Γαλιλαίας(πρώτο θαύμα, ευλόγησε το γάμο), Θαβώριον Όρος(Μεταμόρφωσης του Κυρίου), Τιβεριάδα, προαιρετικό γεύμα σε ευρωπαϊκό εστιατόριο, Ναός των Αγίων Αποστόλων(το σημείο πού οι Απόστολοι μάζεψαν τα δίκτυα τους με άφθονα ψάρια) ,Καπερναούμ, όρος των Μακαρισμών, θεραπεία του παραλυτικού, θυγατέρα του Ιάρειου, τα Μάγδαλα, χωριό της Μαρίας Μαγδαληνής, Ιορδάνη Ποταμό όπου θα γίνει Αγιασμός και το συμβολικό Βάπτισμα των προσκυνητών. Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ, δείπνο.

4η Ημέρα: Ιορδάνης ποταμός(Ο αυθεντικός τόπος), Άγιος Γεράσιμος, Ιεριχώ, Σαραντάριο όρος, Νεκρά θάλασσα, Βηθανία,΄Ορος των Ελαιών.
Πρόγευμα και αμέσως μετά, αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή. Πρώτος σταθμός ο αυθεντικός τόπος που βαπτίστηκε ο Χριστός μας, στο Ιορδάνη ποταμό..Μεγάλη λειτουργία της Αγιοταφίτικης Αδελφότητας και αγιασμός. Μετά το τέλος της λειτουργίας, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αβά Γερασίμου. Στον δρόμο θα επισκεφθούμε την Ιεριχώ, Εκκλησία του Προφήτη Ελισαίου (Συκομορέα του Ζακχαίου) Σαραντάριο Όρος (Η ανάβαση με τελεφερίκ, είναι προαιρετική), Νεκρά θάλασσα (Σόδομα και Γόμορρα),Βηθανία(Γυναικεία Μονή Μάρθας και Μαρίας, Οικία και ο τάφος του Αγίου Λαζάρου). Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα, θα βγούμε στο όρος των Ελαιών, Ανάληψη του Κυρίου, Ναός των Αγίων Αποστόλων και ο Ναός της Μεταστάσεως της Παναγίας μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

5η Ημέρα: Ιερουσαλήμ (Ναός Αναστάσεως), Αγία Σιών.

Πρόγευμα .Ξενάγηση στο πανίερο ναό της Αναστάσεως και όλα τα προσκυνήματα εντός του Ναού, Θα δούμε το Φρικτό Γολγοθά,την Αγία Αποκαθήλωση,τον Πανάγιο Τάφο, Μη μου Άπτου, Προσωρινή φυλακή του Χριστού, Παρεκκλήσι του Εκατόνταρχου Λογγίνου, Παρεκκλήσι Διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, Σπήλαιο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Ακάνθινου Στεφάνου και κρανίου τόπος, Μετόχι Γεσθημανής. Ακολούθως θα επισκεφθούμε την Οδό του μαρτυρίου Αγία Βερονίκη, Σίμωνα Κυρηναίου, Πραιτόριο(φυλακές Χριστού και ληστών), Φυλακή Αποστόλου Πέτρου, προβατική κολυμβήθρα, και τον οίκο Προπατόρων Ιωακείμ και Άννης. Συνεχίζουμε για την Γεσθημανή. Ναός της κοιμήσεως της Παναγίας. Εκκλησία πρωτομάρτυρα Στεφάνου(τόπος λιθοβολισμού), τόπος προδοσίας και προσευχής του Χριστού, Εκκλησία των Εθνών και κοιλάδα Ιωασάφατ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

6η Ημέρα: Ιεροσόλυμα, Τελ-Αβίβ, Αθήνα.

Νωρίς το πρωί, αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ – Αβίβ όπου θα πάρουμε την πτήση για Αθήνα η Θεσσαλονικη.


 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη η - Αθήνα -Τελ Αβίβ - Αθήνα -η Θεσσαλονικη Θεσσαλονίκη.

* Τους φόρους των αεροδρομίων (Ελλάδος - Ισραήλ).

* Όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονο τοπικό κλιματιζόμενο λεωφορείο.

* Τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις στην Ιερουσαλήμ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με 5 πρωινά και 5 γεύματα .

* Την μετάβαση μας στην Μονή του Αγ. Σάββα με μικρά λεωφορεία.

* Την ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.

* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Φιλοδωρήματα οδηγών - σερβιτόρων – αχθοφόρων.

* Συνοδό, αρχηγό του γραφείου μας.

 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό, τι αναφέρεται σαν προαιρετικό.

* Εισόδους, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.