ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019   Ιανουάριος 2020  
           
Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020   Απρίλιος 2020   Μαϊος 2020   Ιούνιος 2020   Ιούλιος 2020  
           
 
 
0α. ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ 6μέρες

0α.

1η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΥΝΙΔΑ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τύνιδα.Αφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, ένα αιώνιο σταυροδρόμι πολιτισμών. Μεταφορά στο Ξενοδοχειο.Τακτοποίηση δείπνο και διανυκτέρευση. H πόλη προσφέρει κάθε είδους ψυχαγωγία .

2η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΣΤΙΡ – ΣΟΥΣ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ.
Πρόγευμα και ξενάγηση στην Τύνιδα, η οποία δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα αλλά και το κύριο λιμάνι της Τυνησίας. Πάνω από δύο εκατομμύρια κάτοικοι ζουν και εργάζονται εδώ. Η πόλη περιστοιχίζεται από τρεις λίμνες και χωρίζεται στην Μεντίνα και την μοντέρνα πόλη.Επίσκεψη στην Ελληνική Μητρόπολη όπου θα δούμε το μοναδικό μνημείο των πεσόντων Ιερολοχιτών που έδρασαν τον Β παγκόσμιο πόλεμο στη Βόρεια Αφρική. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στην παραδοσιακή αγορά (Μεντίνα). Αργότερα ξενάγηση στο μουσείο Μπαρντώ όπου θα δούμε τα περισσότερα ευρήματα σε μεγάλες αίθουσες που κάθε μια της χαρακτηρίζει με τα διαφορετικής ιστορικής περιόδου εκθέματα την ιστορία της χώρας. Πανοραμική ξενάγηση στην Αρχαία Καρχηδόνα με τα παλιά Φοινικικά λιμάνια και το θυσιαστήριο προς τιμήν της θεότητας Τανίτα. Μπορείτε να επισκευθείτε προαιρετικά το ωκεανογραφικό μουσείο που βρίσκεται στην άκρη του ενός απο τα αρχαία λιμάνια όπου θα δείτε ενδιαφέροντα εκθέματα και πολλά είδη γνωστών ψαριών. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Σίντι Μπου Σάιντ με τις επιβλητικές κατοικίες. Θα δούμε την κατοικία του Έλληνα πρέσβη, καθώς και το παλάτι του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τυνησίας, και αφού περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια του, μπορούμε να απολαύσουμε ένα καφέ σ’ ένα από τα πιο παλιά καφενεία της Μεσογείου. Επιστροφή στη στη Sousse , Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, και αναχώρηση για μία από τις ομορφότερες πόλεις της Τυνησίας, το Μοναστίρ, γενέτειρα του πρώην Προέδρου και αναμορφωτή της χώρας Χαμπίμπ Μπουργκίμπα. Περιήγηση της πόλης και στην συνέχεια αναχώρηση για τη γραφική Σους . Μετά την επίσκεψη της πόλης απόγευμα ελεύθερο. Χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου ή κάνετε μία βραδινή βόλτα για ποτό στην πόλη μετά το δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΛ ΤΖΕΜ – ΜΑΤΜΑΤΑ - ΝΤΟΥΖ. TOZEUR.
Πρόγευμα. Αναχώρηση για τον μαγευτικό Τυνησιακό Νότο. Πρώτος μας σταθμός το Ελ Τζεμ, όπου θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο, ένα από τα 4 μεγαλύτερα αμφιθέατρα του αρχαίου κόσμου. Θα αναχωρήσουμε για την Ματμάτα , θα περάσουμε παράλληλα της πόλης Γκαμπές. Η Ματμάτα είναι ένα μικρό χωριό γεμάτο κρατήρες, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει πολλούς αιώνες πριν. Εκεί βρίσκουμε τους Βερβερίνους, μία φυλή γνωστή για τον τρόπο ζωής, την εντελώς διαφορετική γλώσσα τα ήθη και έθιμα της. Γεύμα. Άφιξη στην Ντουζ, την «πύλη της ερήμου». Είναι το ιδανικό σημείο να πάρουμε μία γεύση από την ζωή των καραβανιών , κάνοντας μία προαιρετική βόλτα με τις καμήλες στην έρημο. Αμέσως μετά αναχώρηση για την TOZEUR. Θα περάσουμε από την αλμυρή λίμνη μία περιοχή που έχει μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον, θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε τα ‘’ ρόδα της ερήμου’’. Στην συνέχεια θα περάσουμε από την πρωτεύουσα του νότου ΚΕΜΠΙΛΗI. Άφιξη στην TOZEUR τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:ΤΟΖΕΡ - ΟΡΕΙΝΕΣ ΟΑΣΕΙΣ .
Πρόγευμα. Αναχώρηση για την εκδρομή με 4Χ4 στις ορεινές οάσεις που βρίσκονται σε ένα μοναδικό τοπίο πάνω στη οροσειρά του Άτλαντα. Κατοικημένες από τα βάθη των αιώνων, προσφέρουν συναρπαστικές διαδρομές στον επισκέπτη, ο οποίος πρέπει να ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες των συνοδών. Το βράδυ σας έχουμε ετοιμάσει προαιρετική βεδουίνικη βραδιά με χορούς της κοιλιάς και φαγητό. Εδώ θα μπορέσουμε να δούμε τα υπαίθρια στούντιος της τελευταίας ταινίας Πόλεμος των Αστρων.Γεύμα στο ξενοδοχείο και για το απόγευμα προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε με παιτόνια την όαση και να δείτε τον ζωολογικό κήπο με τον υπέροχο ξεναγό που διαθέτει. Για το βράδυ προτείνουμε την Βεδουίνικη βραδιά όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με άφθονο παραδοσιακό φαγητό κρασί χορούς της κοιλιάς και γόητες φιδιών. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ:ΤΟΖΕΡ – ΚΑΙΡΟΥΑΝ .ΗΑΜΜΑΜΕΤ.
Πρόγευμα. Αναχώρηση για το Καϊρουάν. Ξενάγηση στην ιερότερη πόλη της Τυνησίας, που είναι το τέταρτο θρησκευτικό κέντρο στον κόσμο μετά την Μέκκα, την Μεδίνα και τα Ιεροσόλυμα. Θα επισκεφθούμε το μεγάλο ναό που σε καιρό πολέμου υπήρξε φρούριο, το μαυσωλείο του Όκμπα και τις δεξαμενές των Αγκλαβιτών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στην συνέχεια επίσκεψη σε εργαστήρι κατασκευής παραδοσιακών χαλιών με τους δετούς κόμπους, χειροποίητα χαλιά μεγάλης συλλεκτικής αξίας αφού η φήμη των Τυνησιακών χαλιών είναι εφάμιλλη αυτής των Περσικών. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα «μακρούτ», παραδοσιακά γλυκίσματα με χουρμάδες .Άφιξη στην Ηammamet, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ – ΕΛΛΑΔΑ.
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα

  0α. 0α. 0α. 0α.

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισ/ρια Αθήνα- Τύνιδα-Αθήνα η Θεσσαλονικη Τυνιδα Θεσσαλονικη
Μεταφορές με κλιματιζόμενα λεωφορεία
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
5 γεύματα 5 πρωινά διατροφή
Ξεναγήσεις και είσοδοι σε μουσεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Σαφαρι 4χ4 στις ορεινες οάσεις

Αρχηγός Ξεναγός
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων
Φιλοδωρήματα - παντός είδους ποτά, room service - τηλεφωνήματα
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.
Ταξιδιωτικη Ασφαλεια
 
 
 
Σημειώσεις:
Το DAYRISE Holidays διατηρεί το δικαίωμα να εκτελεί το πρόγραμμα και αντίστροφα
-Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις αεροπορικες εταιρί οι οποίες μπορεί να αλλάξουν τα δρομολόγιο για λόγους που ευθύνουν μόνον αυτες. Η αλλαγή μπορεί να γίνει ακόμη και την τελευταία στιγμή .
Για παιδιά κάτω των 12 ετών 30% έκπτωση
Για αλλοδαπούς χρειάζεται και η προσκόμιση αντιγράφου διαβατηρίου και αντίγραφο της άδειας παραμονής τους ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να σχετίζεται με την παραμονή του στην Ελλάδα


ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ 10 €

ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 28 €
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 1001 ΝΥΧΤΕΣ 7 €
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΜΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ 5 €

 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.