ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Οκτώβριος 2018   Νοέμβριος 2018   Δεκέμβριος 2018   Ιανουάριος 2019   Φεβρουάριος 2019   Μάρτιος 2019  
           
Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019  
           
 
 
0α.Αυτοκτατορικό Μαρόκο Μαρρακες Φεζ Μεκνες Ραμπατ Καζαμπλανκα Ουρίκα απο Θεσσαλονίκη 7μέρες

0α.Αυτοκτατορικό

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΡΡΑΚΕΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την ΜΑΡΡΑΚΕΣ μέσω σταθμού. Άφιξη, και στη συνέχεια μεταφορα στο ξενοδεοχείο δείπνο. Απογευματινή-Βραδυνή έξοδος.Θα έχουμε στην ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην περίφημη πλατεία Τζέμα-ελ-Φνα με τους γητευτές φιδιών, τους νερουλάδες, τις απαιτητικές μαϊμούδες και τους κάθε λογής πραματευτάδες.Επιστροφή στο ξενοδοχερίο διανυκτέρευση.
2η μέρα ΜΑΡΡΑΚΕΣ - MΠΕΝΙ ΜΕΛΛΑΛ – ΙΦΡΑΝ - ΦΕΖ 485 KM
Πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα περιλαμβάνει μαγευτική διαδρομή νοτιοανατολικά από την οροσειρά του Ατλάντα με στόχο την Φεζ (διαμέσου Mπενί Μελλάλ και Ifran) όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα και αφού διασχίσουμε κατάφυτα τοπία σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Άφιξη στη Φεζ και τακτοποίηση στο ξεν/χειο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα. ΦΕΖ
Πρόγευμα. Μέρα αφιερωμένη στη Φεζ, έδρα των πιο φημισμένων πανεπιστημίων. Στην ολοήμερη ξενάγηση θα δούμε τα ιστορικά της μνημεία όπως την Μπουνανία, το ανδαλουσιάνικο τζαμί Καραούιν, το πρώτο ισλαμικό πανεπιστήμιο στο κόσμο, τα σιντριβάνια Νετζαρίν και στην συνέχεια την αγορά (σουκς) που το κάθε τμήμα είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό εμπόρευμα (υφάσματα, δερμάτινα, χάλκινα κλπ). Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση
4η μέρα. ΦΕΖ - ΜΕΚΝΕΣ – ΡΑΜΠΑΤ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ 297KM
Αναχώρηση για την Καζαμπλάνκα μέσω της πόλης Μεκνές. Η πόλη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μεγαλόπρεπα όνειρα του σουλτάνου Μουλάυ Ισμαήλ. Εντυπωσιακά σε μέγεθος είναι τα ερείπια του παλατιού και των στάβλων. Θα δούμε την πλατεία Ελ Χεντιμ, τις πύλες Μανσουρ και Κεμις. Ακολουθεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Μαρόκου Ραμπάτ, όμορφη πόλη με δένδρο φυτεμένες λεωφόρους και ολόλευκα σπίτια. Θα δούμε το βασιλικό παλάτι, το μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Μωχάμεντ Ε’, και τον ‘’Πύργο του Χασσάν’’. Άφιξη στην Καζαμπλάνκα και ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης, όπου θα δούμε την παλιά και την νέα πόλη περνώντας από τις φαρδιές δεντροφυτεμένες λεωφόρους. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηνωμένων Εθνών, το τζαμί του Μωχάμεντ Ε, το δικαστήριο, τα γραφικά σουκς, την κεντρική αγορά κ.α. Λίγος χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η μέρα ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ ΜΑΡΡΑΚΕΣ 237ΚΜ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση το Μαρακές .Ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Το Μαρρακές εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά τον επισκέπτη. Ο μιναρές Κουτουμπία-σύμβολο της πόλης, το παλάτι Ελ Μπαχία, οι κήποι Μαζορέλ (τώρα ιδιοκτησία του Υβ σεν Λοράν) Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετικά θα μεταφερθούμε στο γνωστό κέντρο “Chez Ali” όπου θα παρακολουθήσουμε το διάσημο θέαμα “Fantasia” του Μαρρακές. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η μέρα ΜΑΡΡΑΚΕΣ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΟΥΡΙΚΑ – ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ 88KM
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στην Κοιλάδα της Ουρίκα. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους βεδουίνους του Άτλαντα , με την άριστη τεχνική τους στα χειροποίητα αντικείμενα που θα έχουμε την ευκαιρία να παζαρέψουμε. Χρόνος ελεύθερος . Επίσκεψη σε μια κατοικία όπου μπορούμε να γευματίσουμε προαιρετικά. Αργότερα επιστροφή στο Μαρακές και ακολουθεί βόλτα στο φοινικόδασος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.
7η μέρα. ΜΑΡΡΑΚΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για την θΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ (μέσω σταθμού).

  0α.Αυτοκτατορικό 0α.Αυτοκτατορικό 0α.Αυτοκτατορικό 0α.Αυτοκτατορικό

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
·ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΣΤΑΘΜΟΥ
·6 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*
·ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
·ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΎΛΜΑΝ
·ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
·ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
·ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ & ΑΧΘΟΦΟΡΙΚΑ
·ΑΡΧΗΓΟ - ΣΥΝΟΔΌ & ΤΟΠΙΚΟ ΞΕΝΑΓΟ
*1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ΤΩΝ 10 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ :55Χ40Χ20 KAI ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΠΟΣΚΕΥΗΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 35Χ20Χ20.
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
·ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
·ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
*ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.
 
 
 
Σημειώσεις:
Στις εκδρομές του Μαρόκο, το διαβατήριο πρέπει να ισχύει τουλάχιστον 7 μήνες μετά την αναχώρηση.
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.