ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019  
           
Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019   Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020  
           
 
 
0α.ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ & Αναχ.κάθε Πεμπτη 6μέρες

1η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΥΝΙΔΑ BR>Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τύνιδα. Αφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, που συνεχίζει να θεωρείται εδώ και αιώνες σημαντικό σταυροδρόμι πολιτισμών. Συνάντηση με τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο στην περιοχή Χαμμαμετ ή Sousse. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡA:XAMMAMET η SOUSSE – EL JEM – MATMATA – DOUZ
Πρόγευμα. Αναχώρηση για τον μαγευτικό Τυνησιακό Νότο. Πρώτος μας σταθμός το Ελ Τζεμ, όπου θα αντικρίσουμε το Κολοσσαίο, ένα από τα 4 μεγαλύτερα αμφιθέατρα του αρχαίου κόσμου. Ξενάγηση στους χώρους του όπου θα βρεθείτε σε μια πραγματικά άλλη εποχή, όταν ιδίως βρεθείτε στους υπόγειους διαδρόμους και τα κελιά του, που φιλοξενούσαν κάποτε θηρία και μονομάχους. Καφές φραπέ και φρέσκος χυμός προσφέρεται στα διάφορα καφέ που το περιτριγυρίζουν. Θα αναχωρήσουμε για την Ματμάτα, θα περάσουμε παράλληλα της πόλης Γκαμπές. Η Ματμάτα είναι ένα μικρό χωριό γεμάτο κρατήρες, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει εδώ για πολλούς αιώνες. Εκεί βρίσκουμε τους Βερβερίνους, μία φυλή γνωστή για τον τρόπο ζωής, την εντελώς διαφορετική γλώσσα τα ήθη και έθιμα της. Θα επισκεφθούμε μια κατοικία για να γευθούμε από κοντά τα ήθη και έθιμα του λαού αυτού. Γεύμα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Άφιξη στην Ντουζ, την «πύλη της ερήμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και αργότερα αφού προμηθευτείτε κελεμπίες και ειδικές στολές, προαιρετικά μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με καμήλες βαθιά μέσα στην έρημο. Εδώ θα πάρετε μια γεύση από την ζωή των καραβανιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Δείπνο, Ελεύθερες ώρες στην Πισίνα του ξενοδοχείου ευκαιρία για χαλαρωτικό μασάζ, και στιγμές χαλάρωσης. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: DOUZ - ΑΛΜΥΡΗ ΕΡΗΜΟΣ –ΤΟΖΕΡ
Πρωινό και αναχώρηση για την Τοζέρ, την μεγαλύτερη πόλη και Όαση του Νότου. Θα δούμε τους εντυπωσιακούς αμμόλοφους της Σούκλα Χάτ όπου σε μια μεγάλη αμμοθύελλα, χάθηκε ένα ολόκληρο χωριό. Φωτογραφίες στους «σταθερούς» αμμόλοφους. Θα περάσουμε από την αλμυρή λίμνη όπου θα έχετε την ευκαιρία σε μία στάση στο κέντρο της αχανούς αυτής εκτάσεως να φωτογραφηθείτε στο απέραντο τοπίο, όπου θα βρείτε προς αγορά το περίφημο Ρόδο της Ερήμου. Προχωρώντας θα θαυμάσετε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού.
Άφιξη στην Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Γεύμα. Ξεκούραση και μπάνιο στην πισίνα.
Επίσκεψη στην γραφική αγορά της ΤΟΖΕΡ με τα περίτεχνα κοσμήματα και τα παραδοσιακά βερβερίνικα χαλιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε την Βεδουίνικη βραδιά με γόητες φιδιών παραδοσιακούς χορούς, με δείπνο και άφθονο κρασί μέσα σε μία ατμόσφαιρα παραμυθιού. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα:ΤΟΖΕΡ ΤΣΕΜΠΙΚΑ ΤΑΜΕΡΖΑ ΟΥΝΓΚ ΖΜΕΛ ΝΕΦΤΑ ΤΟΖΕΡ. Πρωινό. Αναχώρηση για την Προαιρετική εκδρομή το Σαφάρι με 4x4 στις ορεινές οάσεις που βρίσκονται σε ένα μοναδικό τοπίο πάνω στη οροσειρά του Άτλαντα. Κατοικημένες από τα βάθη των αιώνων, προσφέρουν συναρπαστικές διαδρομές στον επισκέπτη, φαράγγια σεληνιακά τοπία, πηγές και συστάδες φοινίκων. Όλα αυτά κάτω από την προσοχή των έμπειρων οδηγών των 4χ4 και του ξεναγού σας, θα είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της εκδρομής σας.
Επιστροφή στην Τοζέρ μέσω της άλλης μεγάλης πόλης του νότου την ΝΕΦΤΑ. Εδώ θα θαυμάσουμε το καλάθι με τις πηγές του. Μια γεωλογική επίδραση στο τοπίο που προήλθε από καθίζηση του εδάφους και που έφερε στην επιφάνεια μεγάλες ποσότητες νερού. Γεύμα στο ξενοδοχείο σας. Για το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε την όαση και τον ζωολογικό της κήπο, όπου θα δείτε τα ζώα της ερήμου και τα διάφορα φυτά που ευδοκιμούν στην Οάση, με συνοδεία του ανεπανάληπτου Φυσιοδίφη ξεναγού του.
Επίσκεψη στο ανάκτορο Dar Charait όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τις 1001 νύχτες (προαιρετικά) για να βρεθείτε στον κόσμο του Αλαντιν και της Σαχραζέτ.
Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ:ΤΟΖΕΡ – ΓΚΑΦΣΑ- ΚΑΙΡΟΥΑΝ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΣΟΥΣ ΜΟΝΑΣΤΙΡ ΧΑΜΜΑΜΕΤ.
Αναχώρηση για τον Βορρά της Τυνησίας. Θα περάσουμε από την Όαση Γκάφσα – ο μεγαλύτερος σταθμός εξόρυξης Φωσφάτων. Η Τυνησία θεωρείτε μία από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής
Αυτής της πρώτης ύλης παραγωγής λιπασμάτων. Η ΓΚΑΦΣΑ επίσης είναι γνωστή για τα ευρήματα ενός από τους πρώτους πολιτισμού των ΚΑΠΣΙΩΝ καθώς και για τον HOMO SHAPIENS αρχανθρώπου, ευρήματα που μπορείτε να θαυμάσετε στο μουσείο ΜΠΑΡΝΤΩ στην ΤΥΝΙΔΑ.
Αφιξη στην ΚΑΙΡΟΥΑΝ. Πανοραμική ξεναγηση. Θα δούμε το μεγάλο τέμενος και τις δεξαμενές των αγλαβιτων, καθώς και το μαυσωλείο ενός απο τους συνεργατες και του κουρέα του Μωάμεθ. Ακολουθήστε τις συμβουλές ενδυμασίας των ξεναγών σας. Γεύμα σε ξενοδοχείο.
Συνεχίζουμε για τις παραθαλάσσιες περιοχές. Θα δούμε την Sousse και το Monastir. Ξενάγηση στο μαυσωλείο του Habib Bourgiba και στα διάφορα μέρη της πόλης. Το Monastir είναι γενέτειρα του αναμορφωτή της Τυνησίας Habib Bourguiba, και ελεύθερος χρόνος στην αγορά της που είναι γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της σε είδη λαϊκής τέχνης. Σας συνιστούμε να κάνετε τις αγορές σας από το ΤΟΥΜΙΑ , ειδικό πολυκατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης χαλιών και δερμάτινων ειδών, όπου γίνονται τιμές εργοστασίου, και υπάρχει σφραγίδα εγγύησης. Πανοραμική ξενάγηση στη ΣΟΥΣ και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο στο Port el Kantaoui για να θαυμάσουμε την υπέροχη ανδαλουσιανή αρχιτεκτονική και την οργανωμένη Μαρίνα του.
Συνέχεια για την Χαμμαμετ με ελεύθερο χρόνο στην γραφική αγορά της. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ:ΤΥΝΙΔΑ : ΤΥΝΙΔΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισ/ρια
Μεταφορές με κλιματιζόμενα λεωφορεία
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
9 γεύματα 5 πρωινά διατροφή
Ξεναγήσεις και είσοδοι σε μουσεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Tοπικος Ξεναγός
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων
Φιλοδωρήματα - παντός είδους ποτά, room service - τηλεφωνήματα
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα
 
 
 
Σημειώσεις:
Το DAYRISE Holidays διατηρεί το δικαίωμα να εκτελεί το πρόγραμμα και αντίστροφα
-Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την αεροπορική εταιρία Τunis air η οποία μπορεί να αλλάξει το δρομολόγιο για λόγους που ευθύνουν μόνον αυτήν.Η αλλαγή μπορεί να γίνει ακόμη και την τελευταία στιγμή .
Περιπτώσεις που πρέπει να προσκομίσετε αντίγραφα διαβατηρίων 48 ώρες τουλάχιστον πριν την αναχώρηση για Τυνησία

Για παιδιά κάτω των 12 ετών
Για αλλοδαπούς χρειάζεται και η προσκόμιση αντιγράφου διαβατηρίου και αντίγραφο της άδειας παραμονής τους ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να σχετίζεται με την παραμονή του στην Ελλάδα

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ


ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ 10 €
ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΙΣ ΟΑΣΕΙΣ ΜΕ 4Χ4 30€
ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 28 €
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 1001 ΝΥΧΤΕΣ 7 €
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΜΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ 5 €

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.