ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιούνιος 2018   Ιούλιος 2018   Αύγουστος 2018   Σεπτέμβριος 2018   Οκτώβριος 2018   Νοέμβριος 2018  
           
Δεκέμβριος 2018   Ιανουάριος 2019   Φεβρουάριος 2019   Μάρτιος 2019   Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019  
           
 
 
2ο.ΤΗΝΟΣ 6μερο (Αναχ. πρωι ) 2017 6μέρες

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 21.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθ' οδών στάσεις για καφέ και ξεκούραση συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2η μέρα: ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ
Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα, με τα στενά σοκάκια και τα γραφικά σπίτια.

3η μέρα: ΤΗΝΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της Αγίας, η Κάρα Της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο. Γεύμα εξ'ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και το ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε την πρότυπο μονάδα παραδοσιακών γλυκών Τήνου για να δοκιμάσουμε τα αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες και πολλές γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετέριες αλλά και οΐυο για ποτό και δυνατή μουσική.

4η μέρα: ΤΗΝΟΣ ( ΣΥΡΟΣ )
Πρωινό και προαιρετική επίσκεψη στη Σύρο. Υπάρχει πλοίο που αναχωρεί το πρωί και επιστρέφει το βράδυ. Φθάνοντας στην Ερμούπολη την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, μπορείτε να δείτε το Δημαρχείο στην πλατεία Μιαούλη έργο ίου αρχιτέκτονα Τσίλερ, την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, το θέατρο Απόλλων μικρογραφία ^της. σκάλας του Μιλάνου, το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Επίσης να επισκεφθείτε την Άνω Σύρο με τα μικρά δαιδαλώδη σοκάκια, το Καθολικό ναό του Αγίου Γεωργίου και να καταλήξετε στην πλατεία της Φραγκοσυριανής να απολαύσετε την πανοραμική θέα και να επισκεφθείτε το σπίτι μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη. Τέλος σας προτείνουμε να πάτε για μπάνιο σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού που είναι ο Γαληα-σάς. Επιστροφή στην Τήνο. Για όσους μείνουν στη Τήνο η ημέρα στη διάθεση σας για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες.

5η μέρα: ΤΗΝΟΣ (ΔΗΛΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ)
Πρωινό και αναχωρούμε για την προαιρετική εκδρομή στη Δήλο και Μύκονο. Άφιξη στη Δήλο και περιήγηση στις αρχαιότητες. Αναχώρηση για Μύκονο, περίπατος στα στενά δρομάκια της Χώρας, εδώ μπορείτε να δείτε την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, τους γραφικούς ανεμόμυλους και φυσικά την εκκλησία της Παραπορτιανής. Προτεινόμενη παραλία για μπάνιο είναι ο Πλατύς Γιαλός. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Τήνο.

6η μέρα: ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν με καθ'οδών στάσεις άφιξη αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας
Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα σε σαλόνια
Τις μεταφορές από το λιμάνι της Τήνου στα ξενοδοχεία μ' επιστροφή και το γύρο του νησιού με κλιματιζόμενο πούλμαν
Τις διαν/σεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται ανάλογα με την επιλογή σας
Πρωινά
Αρχηγό -συνοδό του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
ΦΠΑ
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.