ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019  
  6          
Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019   Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020   Απρίλιος 2020  
           
 
 
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Αποδραση στην Ρώμη και Ναπολη 4μέρες

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πτήση απ' ευθείας για Ρώμη. Άφιξη και στη συνέχεια με την βοήθεια του αρχηγού μας πρώτη γνωριμία με την Αιώνια Πόλη και το κέντρο της. Ξενάγηση της Ρώμης. Το ραντεβού με την Ιστορία ανανεώνεται κάθε στιγμή, σε κάθε γωνία της πόλης. Στην ξενάγηση μας θα δούμε το Κολοσσαίο, την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, την Φοντάνα ντι Τρέβι, την Πιάτσα Βενέτσια στην οποία βρίσκεται και το μνημείο του Βιττόριο Εμανουέλε Β' (Βικτωριανό), το Καπιτώλιο με την Σκάλα των Διοσκούρων και τον έφιππο ανδριάντα του μάρκου Αυρηλίου.

Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση.Το βράδυ σας προτείνουμε περίπατο στην πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία και την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι. Διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ (ΒΑΤΙΚΑΝΟ)Μετα το πρωινο,θα ξεκινησουμε για την περιοχη του Βατικανου,θα δουμε το νησι Τιβερίνα, το καστέλο του Αγ. Αγγέλου και φυσικά τον τεράστιο και πανέμορφο Ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Το βράδυ ελεύθεροι στην «κοσμοπολίτικη Ρώμη» για καφέ.Διανυκτέρευση3η ημέρα Ρώμη

Η μέρα ελεύθερη στην αξιόλογη αγορά της Ρώμης. Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης, οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino, στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης.4η ημέρα Ρώμη -Ναπολη- Πομπηία - Πτήση επιστροφής - Νάπολη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την εκδρομή στην Πομπηία, την νεκρόπολη, που καταστράφηκε το 79 μ.Χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου. Θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την πανέμορφη αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος της πόλης, τους πετρόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Στην Νάπολη θα επισκεφθούμε την πλατεία του Δημαρχείου, την στοά του Ουμβέρτου και θα θαυμάσουμε το κάστρο Αντζοίνο.

Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρομιο της Νάπολης και απευθείας πτήση για Θεσσαλονικη.


 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα αεροπορικά εισιτήρια μ' επιστροφή από Θεσσαλονίκη.

Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείo 4* αστέρων Πρωινά.

Τις μεταφορές με πολυτελές πούλμαν όπως αναφέρονται. Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, Φ.Π.Α.


 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροi αεροδρομίων, εισόδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.