ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Αθήνα

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Νοέμβριος 2022   Δεκέμβριος 2022   Ιανουάριος 2023   Φεβρουάριος 2023   Μάρτιος 2023   Απρίλιος 2023  
           
Μαϊος 2023   Ιούνιος 2023   Ιούλιος 2023   Αύγουστος 2023   Σεπτέμβριος 2023   Οκτώβριος 2023  
           
 
 
2a. Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρυζ Οκτωβρίου 6μέρες

1η Ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη στο αεροδρόμιο, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για τη Γάνδη. Η Γάνδη, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου και διαθέτει έντονα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά. Στη Γάνδη θα μαγευτείτε από το τοπίο, τα wine bar με το φως των κεριών και τις ονειρεμένες βόλτες στα κανάλια. θα δούμε το ναό του St Bavon με ένα αριστούργημα Τέχνης του 15ου αιώνα, το πολύπτυχο των αδερφών VanEyck «Ο Μυστικός Αμνός» και θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μπρυζ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΜΠΡΥΖ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την παραμυθένια Μπρυζ. Οι γραφικές πλατείες, τα ονειρικά κανάλια, τα λιθόστρωτα καλντερίμια και τα αμαξάκια με τα οποία κάνουν βόλτα οι τουρίστες, δίνουν την αίσθηση ότι ο χρόνος σταμάτησε μερικούς αιώνες νωρίτερα. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των καναλιών και των πέτρινων μικρών γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας GrotteMarkt και της πλατείας του Δημαρχείου BurgMarkt και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

3η Ημέρα: ΜΠΡΥΖ – ΛΙΛ – ΜΠΡΥΖ (Προαιρετική)
Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Λιλ της Γαλλίας. Η Λιλ, γενέτειρα του ξακουστού προέδρου De Gaulle, τον τίμησε δίνοντας το όνομά του στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η πλατεία Charle de Gaulle είναι περιστοιχισμένη από φινετσάτα καφέ, εστιατόρια και μία μεγάλη αγορά. Η Όπερα, η Εθνική Ορχήστρα, τα μπαλέτα και το μουσείο Καλών Τεχνών, εδραιώνουν τη φήμη της ως δυναμικό πολιτιστικό κέντρο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωματιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν καφέ, να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούμε τα γύρω μικρομάγαζα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Μπρυζ.

4η Ημέρα: ΜΠΡΥΖ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρόγευμα και αφήνουμε τη Μπρυζ με προορισμό την πόλη των Βρυξελλών. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγησή μας. Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, τη Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την κινέζικη Παγόδα, τον γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα συναντήσουμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο. Θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι - πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό δικαστικό μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η Ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρωινό και σήμερα θα επισκεφτούμε το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο, θα διασχίσουμε τις Αρδένες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Συνεχίζοντας την πορεία μας προς το Λουξεμβούργο, θα μας συνεπάρει η εναλλαγή φυσικών τοπίων, του νοτιοανατολικού Βελγίου. Φτάνοντας, θα αντικρύσουμε την πόλη που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι χτισμένη μέσα σε χαράδρα όπου και θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Βρυξέλλες.

6η Ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες και επισκέψεις. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY EXPRESS.
 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 Μία βαλίτσα (20 κ.) και μια χειραποσκευή (8 κ.) ανά άτομο.
 Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 Τρεις (3) διαν/σεις στη Μπρυζ και δύο (2) διαν/σεις στις Βρυξέλλες.
 Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχεία περιφερειακά των πόλεων.
 Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.
 Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος).
 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 Φ.Π.Α.
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).
 Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.
 Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα.
 Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 
 
 
Σημειώσεις:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!

ΠΤΗΣΕΙΣ SKY EXPRESS:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ 09.00 –09.55
ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 10.45 –13.00
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ 19.45 – 23.45
ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07.25 –08.20

• Όλες οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές
• Επιβάρυνση από αναχώρηση από Θεσσαλονίκη +100 € κατόπιν διαθεσιμότητας
• Ρωτήστε μας για αναχώρηση από Λάρνακα και Ηράκλειο
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.