ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Οκτώβριος 2020   Νοέμβριος 2020   Δεκέμβριος 2020   Ιανουάριος 2021   Φεβρουάριος 2021   Μάρτιος 2021  
24 26            
Απρίλιος 2021   Μαϊος 2021   Ιούνιος 2021   Ιούλιος 2021   Αύγουστος 2021   Σεπτέμβριος 2021  
           
 
 
1ο.Εκδρομή στα Ιωάννινα & στα Ζαγοροχώρια, 28η Οκτωβρίου 2020 3μέρες


Εκδρομή στα Ιωάννινα & στα Ζαγοροχώρια, 28η Οκτωβρίου 2020


«Ζωντανή καστροπολιτεία» - σκηνικό από άλλη εποχή
Αν υπάρχει ΅όνο ένα ΅έρος στην Ελλάδα που συνδυάζει, σε κοντινή απόσταση, βουνό και θάλασσα, λί΅νες και ποτά΅ια, γραφικά χωριά και σπουδαία αξιοθέατα, έντονη ζωή και εναλλακτικές δραστηριότητες, δεν ΅πορεί να είναι άλλο από τα Γιάννενα. Εξαιρετικά κοντά στις παρα΅υθένιες πέτρινες «πολιτείες» του Ζαγορίου ση΅είο εκκίνησης για όλη την Ήπειρο….
Ελάτε μαζί μας γιατί….

Σε ένα πρόγραμμα τριών ημερών καταφέρνουμε να σας δώσουμε μια εικόνα από την γραφικότητα του κάστρου της πόλης, της άχλης που μελαγχολικά σκεπάζει την λίμνη, αλλά και του ελεύθερου πνεύματος που θα διακρίνετε στα περήφανα Ζαγοροχώρια. Δεν παραλείπουμε φυσικά τις επισκέψεις στο σπήλαιο του Περάματος και στο μουσείο Βρέλλη. Την επίσκεψη στο Μέτσοβο την κάνουμε στην επιστροφή ώστε να είμαστε εκεί μεσημέρι, γιατί σίγουρα έχετε ακούσει για τα υπέροχα ταβερνάκια!

Η διαμονή μας θα είναι στο καινούριο πολυτελές ξενοδοχείο Essence 4* με βαθμολογία booking 9.1! Mοντέρνα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και εστιατόριο, design bar, γυμναστήριο και ένα υπέροχο περιβάλλον.


 
1η ημέρα: Αναχώρηση για Σπήλαιο Περάματος και περιήγηση στα Ιωάννινα


 

Πρωινή αναχώρηση με εξαιρετική διάθεση και έτοιμοι να απολαύσουμε τις φθινοπωρινές ομορφιές της πατρίδας μας. Πρώτη μας ουσιαστική στάση στο περίφημο σπήλαιο στο Πέραμα μήκους 1.100 μέτρων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Είναι το πρώτο σπήλαιο στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε τουριστικά, και παραμένει πρώτο στις εντυπώσεις, για το μέγεθος και την σπανιότητα του. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό τα πανέμορφα και ιστορικά Γιάννενα. Σημείο αναφοράς για την περιήγηση μας αλλά και για την πόλη, το κάστρο (528 ΅.Χ). Είναι μια μικρή ζωντανή πόλη που το παρελθόν, η παράδοση και ο θρύλος την έχουν γεμίσει ιστορίες, πολλές εκ των οποίων γραμμένες με μελανά χρώματα. Θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα δρομάκια, θα αγναντέψουμε τη θέα στη λίμνη Παμβώτιδα από τις δύο ακροπόλεις του και θα το αφήσουμε να «ξετυλίξει» τόσο την ιστορία όσο και την καθημερινότητα των «Καστρινών», όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του.
Συνεχίζουμε με το «νησί χωρίς όνομα». Πρόκειται για το νησάκι μέσα στη λίμνη Παμβώτιδα και παίρνοντας το καραβάκι από τον μώλο της λίμνης θα βρεθούμε σε λίγα λεπτά, στην κυριολεξία σε έναν άλλο κόσμο που μοιάζει να έχει ξεχαστεί από το χρόνο !! Θα ξεχωρίσουμε το εξαιρετικό μουσείο του Αλή Πασά και την μονή Φιλανθρωπηνών, εξαιρετικό δείγμα βυζαντινής τέχνης. Ήρθε η ώρα να τιμήσουμε την τοπική κουζίνα, με διάφορες πίτες και εκλεκτούς μεζέδες όπως, λαγός στιφάδο και αγριογούρουνο. Θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας το πολυτελές Essence 4* για λίγη ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα και ποτό στην περιοχή «Σκάλα» η «ναυτάκια» και ξεκούραση γιατί η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
2η ημέρα: Περήφανα χωριά του Ζαγορίου


 

3η ημέρα: Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη, γεύμα στο Μέτσοβο και επιστροφή στην πόλη μας


  

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Περιλαμβάνονται:  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο και απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων. 

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Essence 4* για 2 διανυκτερεύσεις 

  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο 

  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας

  • Viber Group για καλύτερη επικοινωνία με τον συνοδό 

  • ΦΠΑ

  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης 
  1.  
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.