ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιούλιος 2020   Αύγουστος 2020   Σεπτέμβριος 2020   Οκτώβριος 2020   Νοέμβριος 2020   Δεκέμβριος 2020  
           
Ιανουάριος 2021   Φεβρουάριος 2021   Μάρτιος 2021   Απρίλιος 2021   Μαϊος 2021   Ιούνιος 2021  
           
 
 
1o.Οδική εκδρομή στο Βελιγράδι Χριστούγεννα 2019 ! Family & Relax Trip 5μέρες

Παρουσία παιδαγωγού σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (625 χλμ.)


Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας για σύνορα Ευζώνων. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στα DUTY FREE, στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Στη συνέχεια και περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ πρώτη γνωριμία με την πόλη.


2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΜΝΗΜΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΤΟ - ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ SKADARLJIA


Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το το σύμβολο της παλιάς πόλης, το φρούριο Καλεμέγκνταν, που είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα και χτίστηκε στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως οχύρωση για την προστασία από τους εχθρούς, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, το ξενοδοχείο , σήμα κατατεθέν της πόλης και φυσικά τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Το εσωτερικό του ναού είναι λίγο < ψυχρό>, αλλά θα ανακαλύψετε στις γωνιές του, το παλιό ξυλόγλυπτο τέμπλο του ιερού του Αγίου Σάββα και εκπληκτικά ψηφιδωτά της σερβικής αγιογραφίας. Θα δούμε ακόμη, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε στο Νέο Βελιγράδι το μεγάλο εμπορικό κέντρο Usche, όπου θα συναντήσετε όλες τις γνωστές ευρωπαικές φίρμες. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή της πόλης, την περίφημη Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες και θα βρείτε εστιατόρια, bars, clubs. H περιοχή θα σας θυμίσει τα παλιά Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη νότα στην πλακόστρωτη περιοχή δίνουν οι πλανόδιοι μουσικοί, οι οποίοι τραγουδούν παραδοσιακά σέρβικα τραγούδια.


3η ημέρα: ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΥ ΝIGHT ZEMOYN


Πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Ζωολογικό Κήπο. Ο Λευκός Ζωολογικός Κήπος, γνωστός επίσης ως Κήπος της Καλής Ελπίδας, είναι ο Ζωολογικός Κήπος του Βελιγραδίου, που βρίσκεται στο φρούριο του Βελιγραδίου, πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Μάλι Καλεμέγκνταν.Ιδρύθηκε στις 12 Ιουλίου 1936, είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος ζωολογικός κήπος στη Σερβία. Με περισσότερα από 400.000 κρεβάτια το χρόνο, ο ζωολογικός κήπος Beo είναι ένα από τα πιο αξιοθέατα του Βελιγραδίου. Ο κήπος φιλοξενεί πάνω από 300 ζώα, σε ένα απόλυτα ασφαλές και άνετο περιβάλλον με άφθονο πράσινο και συνεχή φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού. Σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε ζώα τα οποία άλλως μπορείτε να δείτε μόνο σε μια τηλεοπτική οθόνη αλλά και να κατανοήσετε πόση προσπάθεια βάζουμε στη διατήρηση ενός κήπου και στην προστασία των απειλούμενων ειδών σε όλο τον κόσμο που σήμερα, λόγω των διαταραγμένων οικοσυστημάτων, φυσικά ενδιαιτήματα. Κατόπιν αναχώρηση για το περίφημο ενυδρείο Θα δούμε τον εντυπωσιακό κύλινδρο 120x100cm με χρυσόψαρο όλων των ειδών: LION HEAD, RJYKIN, BLACK MOORE, COMET και άλλα.Επίσης ένα ενυδρείο μήκους 6 μέτρων και 1.600 λίτρων όγκου σε ύψος 3 μέτρων με KOI CARPS.Στο ενυδρείο έχεμ 50 κομμάτια κυπρίνος Koi μήκους 15 έως 45 cm σε διάφορες ποικιλίες (standard, slider), διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Θα δούμε σύστημα θαλάσσιο ενυδρείο (4 τεμάχια), με τραπεζοειδές σχήμα με καμπύλη μπροστά και μοναδικό φίλτρο. 8 ενυδρεία 200-400 λίτρων σχεδιασμένα για μικρά θαλάσσια και γλυκά νερά ψάρια και οργανισμούς που διαφορετικά δεν μπορούμε να δούμε στους συνήθεις βιότοπους λόγω του μεγέθους και του τρόπου ζωής τους. Ένα ενυδρείο σχήματος κυλίνδρου με ψάρια, γαρίδες, σαλιγκάρια και αστέρια από την Αδριατική.Εργοστάσιο οκταγωνικό ενυδρείο με το τοπίο aquascaping, διάφορα είδη φυτών και μικρά aquascaping ψάρια.Ενυδρεία με κλιμάκωση αναπαραγωγής.Ενυδρεία με ψάρια της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής.Σύστημα ενυδρείων με ψάρι από το Sava και τον Δούναβη με το πρωτότυπο τοπίο.Ενυδρείο με μεγάλες χελώνες.Σύστημα υδατοκαλλιέργειας για ψάρια και φυτά για ανθρώπινη κατανάλωση. Μπορείτε να πάρετε έντυπα φυλλάδια για όλα τα είδη ψαριών που αναφέρονται για τη ζωή, τη διατροφή και την αναπαραγωγή τους.Για τους λάτρεις της τρομοκρατίας έχουμε ετοιμάσει το “REPTIL KORNER” το οποίο στεγάζει σπίτια terrarium για διάφορα είδη ερπετών. Υπάρχουν φίδια φιδιών, Χαμαιλέοντες της Υεμένης, γκέδες λεοπάρδαλη, ταραντούλες, ιγκουάνα και σκορπιές. Η διατροφή αυτών των πλασμάτων είναι συγκεκριμένη ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε ενεργά στο φαγητό του χαμαιλέοντα καθημερινά. . Για το βράδυ και με το λεωφορείο μας θα πραγματοποιήσουμε μια παραδουνάβια πανοραμική βόλτα στην περιοχή Ζέμουν, μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης.


4η ημέρα: MUSEUM OF ILLUSIONS - MOYΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Πρόγευμα και αναχώρηση για το μουσείο των ψευδαισθήσεων .. παιχνίδια για τα παιδιά σας που θα σπάσουν το μυαλό τους , αλλά ταυτόχρονα θα τα κάνουν πιο έξυπνα! Η εξερεύνηση του Μουσείου των Illusions θα ευχαριστήσει τα μικρά σας παιδιά .. το Μουσείο έχει μια έξυπνη αίθουσα παιχνιδιών, όπου οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να παίξουν, να ανταγωνιστούν και να μάθουν. Το playroom διεγείρει τη μάθηση και τη διασκέδαση με παιχνίδια δίλημμα, ξύλινα παζλ και παιχνίδια, τα οποία διεγείρουν τις γνωστικές ικανότητες και μετατρέπουν την αίθουσα ψυχαγωγίας σε ένα πραγματικό γυμναστήριο για τον εγκέφαλό σας.Ελάτε να παίξετε με τα teasers του εγκέφαλου, τα παζλ, τους αδύνατους κόμβους, τα κόλπα και τα μαθηματικά παιχνίδια, καθώς και άλλες εκπαιδευτικές έννοιες που θα σπάσουν το μυαλό σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνουν πιο έξυπνα. Παίρνουμε όλους τους επισκέπτες μας, ειδικά τους νεότερους, σε μια περιοδεία μέσω του κόσμου των Δίλημα, όπου με το να παίζουν hands-on θα μάθουν πώς να επιτύχουν το μέγιστο τους και να πάρουν καλύτερες αποφάσεις. Είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια;Όλες οι ψευδαισθήσεις αξίζουν να θυμάστε, αλλά μερικοί είναι ξεχασμένοι. Εκτός αυτού, υπάρχουν και εκείνοι των οποίων ο ενθουσιασμός δεν εξασθενεί και θέλει περισσότερα. Για αυτό μπορείτε να τα αγοράσετε στο κατάστημα δώρων μας, ώστε να μην μας ξεχνάτε και, εκτός από αυτά, αγοράζοντας αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για το δίλημμα - θα πάρετε σπίτι μια εκπληκτική εμπειρία, μια αίσθηση απόλαυσης και αποκάλυψης που θα συνεχίσει να παραμένει μετά την έξοδο από το Μουσείο. Πάρτε σπίτι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για τους νέους σας, 3D φως, T-shirt, σημειωματάριο ή τουλάχιστον μολύβι. Υπάρχουν πάνω από 70 παιχνίδια δίλημμα για να επιλέξετε για τον εαυτό σας ή ως δώρο. Επισκεφθείτε μας, δοκιμάστε τις, κάντε ερωτήσεις και επιλέξτε κάτι κατάλληλο για εσάς.. Κατόπιν αναχώρηση για το μουσείο επιστήμης και τεχνολογίας Στη μέση του Βελιγραδίου ένα ωραίο και ενδιαφέρον μουσείο. Κάποιος μπορεί να περάσει μια ώρα και μισή απολαμβάνοντας τα πράγματα στο μουσείο. Τρία επίπεδα έκθεσης και ακόμη και παιδική χαρά. Υπάρχουν πολλά σπάνια πράγματα, μερικά από αυτά (όπως το χέρι του Βελιγραδίου) είναι μοναδικά. Πολύ χρήσιμο για τα σύγχρονα παιδιά, καθώς βλέπουν με τα μάτια τους πώς ζούσαν οι άνθρωποι τον περασμένο αιώνα (και νωρίτερα) και πώς αναπτύχθηκε η επιστήμη.


5η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (625 χλμ.)


Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νισάβα. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και είναι γνωστή, καθώς εδώ γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Περιλαμβάνονται:

Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας
Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, φόροι πόλεων και ότι αναφαίρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 
 
 
Σημειώσεις:
Βελιγράδι
Γύρος πόλεως
Μνημειακό κέντρο Τίτο
Ζωολογικός κήπος
Ζεμουν
Μουσείο παραισθήσεων
Μουσείο επιστήμης & τεχνολογίας
Νις 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.