ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ 4Χ4 ΣΤΙΣ ΟΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

8
Ημέρες
7
Νύχτες

ΑΠΟ € 590


1η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Τύνιδα. Αφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, που παραμένει ένα αιώνιο σταυροδρόμι πολιτισμών. Θα έχετε λίγο χρόνο για να αλλάξετε συνάλλαγμα (σημερινή ισοτιμία 1 € = 1,65 δηναρια) και στη συνέχεια επιβίβαση στα λεωφορεία και μεταφορά στην τουριστική περιοχή Χαμμαμέτ και στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΝΑΜΠΕΛ - ΤΥΝΙΔΑ
Πρωινό και σαν πρώτη επαφή με την χώρα θα επισκεφτούμε την ΧΑΜΜΑΜΕΤ, παραλιακή λουτρόπολη. Σε μικρή απόσταση από την Χαμμαμέτ βρίσκεται η πόλη της ΝΑΜΠΕΛ κάποτε σημαντικό λιμάνι των Καρχηδονίων με το όνομα ΝΕΑΠΟΛΗ, τώρα γνωστή ως τουριστικό θέρετρο και με μεγάλη παραγωγή κεραμικών και διακοσμητικών πλακιδίων. Γεύμα σε ξενοδοχείο ή σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ – EL JEM – MATMATA – DOUZ
Πρόγευμα. Αναχώρηση για το μαγευτικό Τυνησιακό Νότο. Πρώτος μας σταθμός το ΕΛ ΤΖΕΜ, όπου θα αντικρίσουμε το Κολοσσαίο, ένα από τα 4 μεγαλύτερα αμφιθέατρα του αρχαίου κόσμου. Ξενάγηση στους χώρους του, όπου θα βρεθείτε σε μια πραγματικά άλλη εποχή, όταν ιδίως βρεθείτε στους υπόγειους διαδρόμους και τα κελιά του, που φιλοξενούσαν κάποτε θηρία και μονομάχους. Καφές φραπέ και φρέσκος χυμός προσφέρεται στα διάφορα καφέ που το περιτριγυρίζουν. Θα αναχωρήσουμε για την ΜΑΤΜΑΤΑ, θα περάσουμε παράλληλα της πόλης ΓΚΑΜΠΕΣ. Η Ματμάτα είναι ένα μικρό χωριό γεμάτο κρατήρες, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει εδώ για πολλούς αιώνες . Εκεί βρίσκουμε τους Βερβερίνους, μία φυλή γνωστή για τον τρόπο ζωής, την εντελώς διαφορετική γλώσσα τα ήθη και έθιμα της. Θα επισκεφθούμε μια κατοικία για να γνωρίσουμε από κοντά τον τρόπο ζωής του λαού αυτού. Γεύμα. Συνεχίζουμε για τη ΝΤΟΥΖ, την «πύλη της ερήμου». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και αργότερα αφού προμηθευτείτε κελεμπίες και ειδικές στολές , προαιρετικά μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με καμήλες βαθιά μέσα στην έρημο. Εδώ θα πάρετε μια γεύση από τη ζωή των καραβανιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, Ελεύθερες ώρες στην Πισίνα του ξενοδοχείου ευκαιρία για χαλαρωτικό μασάζ και προσωπικές στιγμές. Διανυκτέρευση

4η ημέρα. DOUZ - ΑΛΜΥΡΗ ΕΡΗΜΟΣ Chott El Jerid–ΤΟΖΕΡ
Πρωινό και αναχώρηση για την Τοζέρ , τη μεγαλύτερη πόλη και Όαση του Νότου. Θα δούμε τους εντυπωσιακούς αμμόλοφους της Σούκλα Χάτ όπου σε μια μεγάλη αμμοθύελλα , χάθηκε ένα ολόκληρο χωριό. Φωτογραφίες στους «σταθερούς» αμμόλοφους. Θα περάσουμε από την αλμυρή λίμνη Chott El Jerid όπου θα έχετε την ευκαιρία σε μία στάση στο κέντρο της αχανούς αυτής εκτάσεως να φωτογραφηθείτε στο απέραντο τοπίο, όπου θα βρείτε προς αγορά το περίφημο Ρόδο της Ερήμου. Προχωρώντας θα θαυμάσετε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού. Άφιξη στην Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Γεύμα . Ξεκούραση και μπάνιο στην πισίνα. Επίσκεψη στην γραφική αγορά της ΤΟΖΕΡ με τα περίτεχνα κοσμήματα και τα παραδοσιακά βερβερικα χαλιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε τη Βεδουίνικη βραδιά με γόητες φιδιών παραδοσιακούς χορούς, με δείπνο και άφθονο κρασί μέσα σε μία ατμόσφαιρα παραμυθιού. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΤΟΖΕΡ - ΤΣΕΜΠΙΚΑ - ΤΑΜΕΡΖΑ - ΟΥΝΓΚ - ΖΜΕΛ - ΝΕΦΤΑ
Πρωινό. Αναχώρηση για την εκδρομή Σαφάρι με 4x4(Land cruiser) στις ορεινές οάσεις που βρίσκονται σε ένα μοναδικό τοπίο πάνω στη οροσειρά του Άτλαντα. Κατοικημένες από τα βάθη των αιώνων, προσφέρουν συναρπαστικές διαδρομές στον επισκέπτη, φαράγγια σεληνιακά τοπία , πηγές και συστάδες φοινίκων. Όλα αυτά κάτω από την προσοχή των έμπειρων οδηγών των 4χ4 και του ξεναγού σας , θα είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της εκδρομής σας. Επιστροφή στην Τοζέρ μέσω της άλλης μεγάλης πόλης του νότου την ΝΕΦΤΑ. Εδώ θα θαυμάσουμε το καλάθι με τις πηγές του. Μια γεωλογική επίδραση στο τοπίο που προήλθε από καθίζηση του εδάφους και που έφερε στην επιφάνεια μεγάλες ποσότητες νερού. Γεύμα στο ξενοδοχείο σας. Για το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε την όαση και τον ζωολογικό της κήπο, όπου θα δείτε τα ζώα της ερήμου και τα διάφορα φυτά που ευδοκιμούν στην oαση , με συνοδεία του ανεπανάληπτου φυσιοδίφη ξεναγού του. Επίσκεψη στο ανάκτορο Dar Charait όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τις 1001 νύχτες (προαιρετικά) για να βρεθείτε στον κόσμο του Αλαντιν και της Σαχραζέτ. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα. ΤΟΖΕΡ – ΜΕΤΛΑΟΥΙ – ΤΡΑΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΥΡΑ – ΤΟΖΕΡ. Πρωινό Πρόταση για εκδρομή με την Κόκκινη Σαύρα , το αναπαλαιωμένο ιδιωτικό τραίνο του έπαρχου (ΜΠΕΗ)της Τύνιδας . Μεταφορά στην πόλη Μετλάουι όπου σας περιμένει το Κόκκινο τραίνο , για να σας μεταφέρει στο παρελθόν μιας Μποέμ Εποχής . Φανταστείτε μέσα από ένα μικρό τρένο του 1920, λίγο έξω από την Σαχάρα, να απολαμβάνετε το συναρπαστικό φαράγγι του Άτλαντα που χάνεται στο ορυκτό χάος του φωσφόρου. Τέλεια αποκαταστημένο σήμερα, το αυθεντικό τραινάκι, βοηθά τους επιβάτες να ανακαλύψουν τα απίστευτα φαράγγια της Selja κάνοντας στάσεις για φωτογραφίες και τσάι με μέντα στη Σαχάρα •Ξεκινά από το σταθμό Metlaoui και φτάνει έως τις ορεινές οάσεις •Στο τρένο σερβίρονται αναψυκτικά και τσάι •Η οροσειρά του Άτλαντα είναι το φυσικό σύνορο Αλγερίας-Τυνησίας. Το τρενάκι ¨Κόκκινη Σαύρα¨ κάποτε μετέφερε τον μπέη της Τύνιδας στις οάσεις, σήμερα διασχίζει την οροσειρά μέχρι τα λατομεία φωσφόρου της χώρας. Επιστροφή στην Τοζερ. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα, στην πισίνα του ξενοδοχείου ή στα SPA του ξενοδοχείου (προαιρετικά) Δείπνο Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΤΟΖΕΡ – ΓΚΑΦΣΑ- ΚΑΙΡΟΥΑΝ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ-ΤΥΝΙΔΑ
Αναχώρηση για τον Βορρά της Τυνησίας. Θα περάσουμε από την Όαση Γκάφσα – ο μεγαλύτερος σταθμός εξόρυξης Φωσφάτων . Η Τυνησία θεωρείτε μία από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής . Αυτής της πρώτης ύλης παραγωγής λιπασμάτων. Η ΓΚΑΦΣΑ επίσης είναι γνωστή για τα ευρήματα ενός από τους πρώτους πολιτισμού των ΚΑΠΣΙΩΝ καθώς και για τον HOMO SHAPIENS αρχανθρώπου, ευρήματα που μπορείτε να θαυμάσετε στο μουσείο ΜΠΑΡΝΤΩ στην ΤΥΝΙΔΑ. Άφιξη στην ΚΑΙΡΟΥΑΝ . Επίσκεψη στο μεγάλο τέμενος και στις δεξαμενές των Αγλαβιτων , καθώς και στο μαυσωλείο του κουρέα του Μωάμεθ. Ακολουθήστε τις συμβουλές ενδυμασίας των ξεναγών σας. Επίσκεψη σε εργαστήρι χαλιών για να δείτε πρώτο χέρι την κατασκευή των φημισμένων Τυνησιακών χαλιών με τους δετούς κόμπους . Γεύμα σε ξενοδοχείο. Συνεχίζουμε για τις παραθαλάσσιες περιοχές , με την ξενάγηση στο Monastir . Θα δούμε το μαυσωλείο του Habib Bourgiba του αναμορφωτή της Τυνησίας. Το Monastir είναι γενέτειρα του πρώτου Προέδρου της Δημοκρατίας της Τυνησίας. Χρόνος για φωτογραφίες και αναμνηστικά. Φτάνουμε στη SOUSSE , σημαντική τουριστική και εμπορική πόλη η οποία την εποχή του Βυζαντίου έφερε το όνομα ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΠΟΛΙΣ. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και στα μαγαζιά της. Συνεχίζουμε για Τύνιδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Δείπνο Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΙΝΤ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό - Ξενάγηση στην πρωτεύουσα, επίσκεψη στην Ελληνική Μητρόπολη και το μνημείο των πεσόντων που πολέμησαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο στην Βόρεια Αφρική. Χρόνος για ψώνια και περιπλάνηση στην παραδοσιακή αγορά (ΜΕΝΤΙΝΑ) της πρωτεύουσας. Θα βρείτε κοσμήματα από ασήμι, χρυσό, κοράλλια, καθρέπτες, διακοσμητικά πιάτα και άλλα είδη. Γεύμα σε εστιατόριο των προαστίων, ξενάγηση στο μουσείο ΜΠΑΡΝΤΩ, και πανοραμική ξενάγηση στην Αρχαία Καρχηδόνα με τα παλιά Φοινικικά λιμάνια, το θυσιαστήριο προς τιμή της θεότητας ΤΑΝΙΤΑ. Θα δούμε το παλάτι του πρωην προέδρου της Δημοκρατίας της Τυνησίας. Θα καταλήξουμε στο παραδοσιακό χωριό ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ όπου μένουν πολλές διασημότητες, πίνοντας καφέ στο πιο αρχαίο καφενείο της Μεσογείου γνωστό στην ΕΛΙΤ των Τεχνών και των γραμμάτων. Φωτογραφίες, τελευταία ψώνια, αναμνηστικό το γιασεμί που πουλάνε γραφικοί μικροπωλητές.
Aποχαιρετιστήριο Δειπνο ( προσφορά του γραφείου μας ) μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα .

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Τύνιδα Αθήνα
Πτήσεις από Θεσσαλονίκη και απο οποιαδήποτε πόλη και νησί της Ελλάδας με εσωτερική πτήση (ρωτήστε μας για τις πτήσεις και τιμές)
Μεταφορές με κλιματιζόμενα λεωφορεία
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5 & 4 Superior
Ελληνόφωνος αρχηγός -επίσημος Ξεναγός
Πληρης διατροφή
Ξεναγήσεις και είσοδοι σε μουσεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.Tην εκδρομή με τα τζιπ 4Χ4
Αποχαιρετιστήριο δείπνο
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Ταξιδιωτική Ασφάλεια
1 βαλίτσα 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών.
Φόροι αεροδρομίων
Φιλοδωρήματα - παντός είδους ποτά, room service - τηλεφωνήματα
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.
Το DAYRISE Holidays διατηρεί το δικαίωμα να εκτελεί το πρόγραμμα και αντίστροφα ενω δεν παραλείπονται καμία απο τις αναφερόμενες επισκέψεις.

Επιλογή Πακέτου

Επιλογή Αφετηρίας
Ημερομηνία αναχώρησηςΣτοιχεία Κράτησης

Επιλέξτε αριθμό ταξιδιωτών:
Adult
Child
ROOM 2
Adult
Child
ROOM 3
Ενήλικες
Παιδιά

Επιλέξτε Τύπο Δωματίων

Μονόκλινο
Δικλινο
ΤρίκλινοΞενοδοχείο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά απο τις 9:00π.μ. - 21:00 μ.μ

+30 2310 222413


Let's socializedayrise
© 2022 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής