ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - Αεροπορικώς -Κοραμα-Καισσαρεια -Βολτα με αεροστατο

6
Ημέρες
5
Νύχτες

ΑΠΟ € 590


1η ΗΜΕΡΑ
Πτήση για την Kαππαδοκία, μέσω Κωνσταντινουπολης. Άφιξη το βράδυ και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση & διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Σήμερα θα ξεκινήσουμε για μια εκτεταμένη περιήγηση στα θαύματα της Καππαδοκίας. Πρώτος σταθμός το χωριό Uçhisar με την Κοιλάδα των Περιστεριών. Εδώ εντυπωσιάζει η μορφή των ηφαιστειογενών βράχων, που έχουν λαξευθεί και έχουν διαμορφωθεί σε σπίτια και περιστερώνες. Ακολουθεί η κοιλάδα του Göreme (Κόραμα) με τους ηφαιστειογενείς κώνους και τους λαξευτούς ναούς. Το Göreme είναι ένα ολόκληρο ανοικτό μουσείο με μια πλειάδα εκκλησιών: Ξεχωρίζουν η Σκοτεινή Εκκλησία και η Εκκλησία των Κρίκων με εκπληκτικές αγιογραφίες. Στη συνέχεια και μέσα από τοπία παραμυθένια φτάνουμε στο Paşabağ, όπου θα συναντήσουμε λαξευμένες στον βράχο εκκλησίες, και τις περίφημες “νεραϊδένιες καπνοδόχους” που χαρακτηρίζουν τα τοπία της Καππαδοκίας. Κατόπιν επισκεπτόμαστε το Προκόπι και την Σινασσό, άλλοτε ακμάζουσες ελληνικές κωμοπόλεις, για να δούμε ναούς όπως αυτός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και παλιά ελληνικά αρχοντικά. Επιστροφή στη Νεάπολη. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή προαιρετική πτήση με αερόστατο πάνω από τις κοιλάδες της Καππαδοκίας για μία εμπειρία που θα θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην κοιλάδα του
Περιστρέμματος με τις λαξευτές εκκλησίες που είναι γεμάτες από αγιογραφίες. Η κοιλάδα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό αξιοθέατο, με απότομες πλαγιές και πλούσια βλάστηση. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την παλιά ελληνική κωμόπολη Καρβάλη, με τα πέτρινα σπίτια και το ναό του Αγίου Γρηγορίου, που σήμερα λειτουργεί σαν τέμενος. Θα καταλήξουμε στην υπόγεια πολιτεία Μαλακοπή. Εδώ υπάρχουν υπόγειοι διάδρομοι, δωμάτια, αποθήκες και παρεκκλήσια που σχηματίζουν ολόκληρους πολυώροφους λαβύρινθους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ
Πρωινή επίσκεψη στο περίφημο λαξευτό μοναστήρι του Eski Gümüş, τελείως διαφορετικό από τα άλλα μοναστήρια που είδαμε μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε για την Καισάρεια, πατρίδα του Αγίου Βασιλείου. Άφιξη και περιήγηση της πόλης με τα μαύρα βασιλικά τείχη και ελεύθερος χρόνος στο εντυπωσιακό σκεπαστό παζάρι. Επιστροφή στο ξενοδοχειο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ
Πρωινο και πτήση επιστροφης .
Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
Μεταφορες-περιηγήσεις.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3 η 4* σύμφωνα με την επιλογή σας απο τον τιμοκαταλογο.
Πρωινό καθημερινά
Ξεναγοι.
Εισοδοι στα μουσεία και στα μνημεία
Ασφάλεια Αστικης ευθύνης.
Ταξιδιωτική ασφάλεια.
Αχθοφορικά στα ξενοδοχεία.

Φοροι αεροδρομιων
Φιλοδωρήματα
Ποτα-επιπλεον γευματα-
Πρωτοχρονιατικο δειπνο
Οτιδήποτε προαιρετικό αναγραφεται στο πρόγραμμα .

Επιλογή Πακέτου

Επιλογή Αφετηρίας
Ημερομηνία αναχώρησηςΣτοιχεία Κράτησης

Επιλέξτε αριθμό ταξιδιωτών:
Adult
Child
ROOM 2
Adult
Child
ROOM 3
Ενήλικες
Παιδιά

Επιλέξτε Τύπο Δωματίων

Μονόκλινο
Δικλινο
ΤρίκλινοΞενοδοχείο


© 2020 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


 

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Let's socialize


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής