ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 

 Αρχική Σελίδα
 Κανονισμοί Εγγραφής και Συμφωνητικό Πολιτικής του DAYRISE Travel Portal.
Συμφωνητικό Πολιτικής του DAYRISE Τουρισμός - Εκδρομές

Αν συμφωνείτε με όλους τους όρους που αναγράφονται παρακάτω, πατήστε το κουμπί "Συμφωνώ". Αλλιώς, πατήστε "Ακύρωση".

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το forum και άλλες υπηρεσίες αυτού του πόρταλ, οι χρήστες πρέπει να δηλώσουν ένα όνομα χρήστη (ψευδώνυμο), κωδικό πρόσβασης και μία έγκυρη διεύθυνση email. Η υπεύθυνοι αυτού του πόρταλ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα προσωπικά δεδομένα κανενός χρήστη. Να θυμάστε, ότι όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν στα πεδία του προφίλ σας γίνονται προσβάσημα απ' όλους τους χρήστες και πρέπει να επιδείξετε προσοχή όταν αποφασίσετε να μοιραστείτε όποια από τα προσωπικά σας δεδομένα. Κάθε χρήστης που βρίσκει ότι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από άλλους χρήστες είναι προσβλητικές, παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μας με  email. Πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ" μας εξουσιοδοτείτε με άδεια διαγραφής ή τροποποίησης κάθε λογής πληροφορίας που δημοσιεύσατε στα forum και για οποιονδήποτε λόγο που εμείς θα θεωρήσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες παραβιάζουν τους κανονισμούς είτε αυτοί αναφέρονται, εννοούνται, είτε όχι.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους με άλλους δικτυακούς τόπους και αρχεία. Δεν έχουμε τον έλεγχο για το περιεχόμενα τους και δεν εγγυόμαστε για την ορθότητα και καταλληλότητα των πληροφοριών μέσα σε αυτά. Όπως και να έχει, θα διαγράφουμε συνδέσμους και αρχεία που δεν θεωρούμε κατάλληλα και θα έχουμε το νου μας.

Εμείς δίνουμε στους χρήστες 2 επιλογές για την αλλαγή η τροποποίηση των δεδομένων που προβάλουν μέσα στα προφίλ τους:

  1. Χρήστες μπορούν να μπουν στο πόρταλ εισάγοντας το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και πατώντας στο εικονίδιο του "Πίνακα Ελέγχου" να διορθώσουν το προφίλ τους.
  2. Στην περίπτωση που χάσουν τον κωδικό πρόσβασης οι χρήστες μπορούν να στείλουν ένα email στο dayrise@dayrise.gr.

Cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον φυλλομετρητή σας για να συμμετάσχετε σαν μέλος.  Cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να συγκρατούν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για να επιτρέπουν αυτόματη είσοδο με κάθε επίσκεψη της ιστοσελίδας.

Πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ", δηλώνετε ότι εσείς, ο χρήστης, είστε πάνω από 13 χρονών. Είστε πλήρως ενημερωμένοι και υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία ή αρχείο που δημοσιεύετε εδώ. Επίσης συμφωνείτε ότι δεν θα δημοσιεύετε τις πληροφορίες που δεν ανήκουν σε σας ή στους υπεύθυνους αυτού του πόρταλ. Κατά την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε πληροφορίες  που είναι υβριστικές, περιέχουν παρενόχληση, μίσος, απειλές, ρατσισμό, παρενόχληση προσωπικών δεδομένων των τρίτων, με σεξουαλική  κατεύθυνση, παράνομο λογισμικό, ιούς υπολογιστών και πληροφορίες που θα καταπατούν όποιους νόμους.

Αν συμφωνείτε με τους κανονισμούς αναφερόμενους παραπάνω και είστε άνω των 13 ετών, μπορείτε να προχωρήσετε πατώντας στο κουμπί "Συμφωνώ", ειδάλλως  πατήστε "Ακύρωση".Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την δήλωση προσωπικών δεδομένων ή με την χρήση αυτού του πόρταλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή στο: dayrise@dayrise.gr

Κάντε το DAYRISE Travel Portal αρχική σελίδα! DAYRISE Travel Portal στα αγαπημένα Προσωπικά στοιχεία   Δυσλειτουργίες © Copyright 1998-2023 All Rights Reserved. Aproved by EOTAproved by HattaAproved by IATAMember of the touristic union of Macedonia and Thrace Στην αρχή της σελίδας