Σαντάνσκι


Το Σαντάνσκι είναι διεθνώς γνωστό ως κλιματικό θέρετρο. Βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες των Πυρηναίων.
Χωρίς υπερβολή, μπορούμε να πούμε ότι το κλίμα του Σαντάνσκι περιγράφεται ως μοναδικό. Κάθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου οι θερμοκρασίες εδώ είναι μεγαλύτερες από οπουδήποτε αλλού στην Βουλγαρία. Η μέση θερμοκρασία είναι 14.7 και είναι η υψηλότερη της Βουλγαρίας. Ο χειμώνας είναι ήπιος και σύντομος και το φθινόπωρο είναι μακρύ και ζεστό. Η υγρασία του αέρα είναι σχετικά χαμηλή 66%, και η ετήσια διάρκεια της ηλιοφάνειας είναι πάνω από 2.436 ώρες. Επίσης το Σαντάνσκι έχει τις λιγότερες βροχοπτώσεις της Βουλγαρίας (127 λίτρα/τ.μ.) και σχεδόν καθόλου ημέρες με ομίχλη. Ο αέρας είναι απίστευτα καθαρός και χωρίς καθόλου μόλυνση.
Έκτος από την φυσική του ομορφιά, την οργιώδη βλάστηση και υγιεινό κλίμα, το θέρετρο επίσης έχει και πολλές ιαματικές πηγές. Τα φρεάτια και οι πηγές βρίσκονται σε δυο θερμικές ζώνες, μέσω των οποίων συνολικά ρέουν 1500 λίτρα το λεπτό. Τα μεταλλικά νερά έχουν σχεδόν ιδανικό συνδυασμό χημικών συστατικών. Τα νερά είναι καθαρά, διάφανα, άοσμα και με ευχάριστη γεύση. Οι θερμικές πηγές μπορούν να έχουν θερμοκρασίες από 42 έως 81 βαθμούς.
Αυτός ο αξιοζήλευτος συνδυασμός κλίματος και θεραπευτικών μεταλλικών νερών κάνει το Σαντάνσκι την τέλεια τοποθεσία για κλιματοθεραπεία (μοντέρνα επιστημονική μέθοδος), spa, περιποιήσεις, ιατρική αποκατάσταση, προληπτική θεραπεία, αναζωογόνηση και ψυχαγωγία.
Τα μουσεία της πόλης περιέχουν μνημεία του Θρακικού πολιτισμού, καθώς επίσης του Ρωμαϊκού και Ελληνικού πολιτισμού. Το πάρκο της πόλης είναι διακοσμημένο με έργα Βουλγάρων γλυπτών εκείνης της εποχής.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2021 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής