Σους


Πανέμορφες παραλίες, κάτασπρα σπίτια... Η Σους είναι η πόλη που η Medina της διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία για ψώνια.
Μια μεσαιωνική πόλη με νυχτερινή ζωή, που θα σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές.
Η Σους είναι η καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας στην Τυνησία, όπου θα μπορέσετε να συνδυάσετε την διασκέδαση, τα ατελείωτα ψώνια, την ξενοιασιά και την ιστορική περιπλάνηση.
Μια πόλη που συνδυάζει την πολυκοσμία με την ποιότητα ζωής, τα ιστορικά μνημεία και τις καθαρές παραλίες.
Θα ξεχαστείτε σίγουρα μέσα σε κάποιο μαγαζί όπου πουλάνε δερμάτινα σε καλές τιμές και ωραία αναμνηστικά δώρα. Θα χαθείτε μέσα στα στενά δρομάκια της Μedina, κάνοντας παζάρια μέχρι τελικής πτώσης, όπου κάποιος πρόθυμα θα σας δείξει το δρόμο της επιστροφής. Την Κυριακή στο Μεγάλο Παζάρι θα βρείτε τα πάντα. Η παραλία δεν είναι ποτέ μακρυά για μια δροσιστική βουτιά. Στο κέντρο της καινούριας πόλης υπάρχουν ωραία καφέ και εστιατόρια, για να απολαύσετε φρέσκα ψάρια και τοπικό καλό κρασί.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2021 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής