Μάλτα


Μεγαλιθικά μνημεία, μεσαιωνικά μπουντρούμια και το σπήλαιο Καλυψώ - η Μάλτα είναι σίγουρα μυθική. Οι στενοί λιθόστρωτοι δρόμοι των πόλεών της είναι γεμάτα με νορμανδικούς καθεδρικούς ναούς και μπαρόκ παλάτια. Η επαρχία περιέχει τις παλαιότερες γνωστές ανθρώπινες κατασκευές στον κόσμο.

Η Μάλτα είναι πολύ καλή στην πώληση του ρομαντικού παρελθόντος της, γνωστή για τους ναούς της από τον Χάλκινο Αιώνα και την εποχή των Ιπποτών, και έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την εικόνα για να αναπτύξει μια τρομερή βιομηχανία τουρισμού. Όχι ότι τα νησιά είναι γεμάτα με πολυόροφα κτίρια ξενοδοχειακών μονάδων. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Παρά τον εκσυγχρονισμό, η Ρωμαϊκή Καθολική νοοτροπία βοήθησε τους Μαλτέζους να διατηρήσουν μια στενή, ζεστή κοινωνία και να προηγηθούν στην τουριστική ανάπτυξη.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια αναζωογονητική ισορροπία των ευκολιών του 21ου αιώνα και της αλουστράριστης τοπικής γοητείας, και μπορεί κανείς να απολαύσει αυτήν την άνεση με αρκετά λιγότερα χρήματα απ' ότι σε πολλούς άλλους συγκρίσιμους μεσογειακούς προορισμούς.

Η εποχή των θρησκευτικών εορτών διαρκεί 6 μήνες – και τελειώνει ακριβώς στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Εάν πήρατε «υπερβολική δόση» από κίνηση, θόρυβο , μπορείτε να μετακινηθείτε στα μικροσκοπικά γειτονικά νησιά Γκόζο και Κομίνο για να απολαύσετε πραγματική γαλήνη και ηρεμία.


Πλήρες όνομα χώρας: Προεδρευόμενη Δημοκρατία της Μάλτα
Έκταση: 316 τετρ. χλμ.
Πληθυσμός: 400.000 κάτοικοι
Πρωτεύουσα: Βαλέτα
Εθνικότητες: Μαλτέζοι
Γλώσσες: Μαλτέζικη, Αγγλική, Ιταλική
Θρησκίες: Ρωμαιοκαθολικοί (91%)
Κυβέρνηση: Κοινοβούλιο
Αρχηγός του κράτους: Πρόεδρος Guido de Marco
Αρχηγός της κυβέρνησης: Προθυπουργός Eddie Fenech Adami

Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν: 6.8$ εκ.
ΑΕΠ κατά κεφαλή: $17.200
Ετήσια αύξηση: 4%
Πληθορισμός: 2.8%
Βασικές Βιομηχανίες: Τουρισμός, ηλεκτρικά είδη, ναυτηλιακά έργα, κατασκευές
Κύριοι εμπορικοί εταίροι: Ιταλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία
Μέλος της Ευρωπίκής ένωσης.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2021 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής