ARI ATOLL (ALIFU ATOLL)


Η Alifu Atoll χωρίζεται σε δύο διοικητικές ζώνες. Νότια και Βόρεια Alifu ατόλες. Υπάρχουν συνολικά 18 κατοικημένα νησιά με πληθυσμό περίπου 10.000. Η Thoddoo έχει μια φήμη για τη γεωργία, ιδίως για την παραγωγή καρπουζιων. Το 1958 αρχαιολογικές ανασκαφές εκαναν γνωστή την ατόλη. Διαπιστώθηκε ότι το νησί ήταν ένα σημαντικό βουδιστικό κέντρο πριν η χώρα ασπάστει το Ισλάμ στα 1153.
Το τζαμί του νησιού χτίστηκε τον 17ο αιώνα και ανακαινίστηκε πρόσφατα. Το τζαμί στο νησί της Mathiveri χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Σουλτάνου Ιμπραήμ Iskandhar, 17ον αιώνα.
 
Προσανατολιζόμενοι
Με 27 θέρετρα στην Αri atoll, αυτή είναι η δεύτερη ζώνη στην οποία ο τουρισμός επεκτάθηκε.. Η Alifu Atoll αποτελείται από τρεις γεωγραφικές ατόλες -την Ari Atoll, μία από τις μεγαλύτερες ατόλες στις Μαλδίβες, από 80 χιλιόμετρα σε μήκος και σε πλάτος 30, Rasdhoo Atoll και τα μικροσκοπικά Thoddoo Atoll.Η Atoll, αποτελείται από τρεις γεωγραφικές ατόλες - Ari Atoll, μία από τις μεγαλύτερες ατόλες στις Μαλδίβες, 80 χιλιόμετρα σε μήκος και σε πλάτος 30,Η Rasdhoo Atoll και τα μικροσκοπικά Thoddoo Atoll.
 
Εκδηλώσεις
Εάν επισκεφθείτε ένα θέρετρο στην Ari, θα εκπλαγείτε μολις μάθετε ότι αυτή είναι μία από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικές περιοχές στις Μαλδίβες. Κοιτώντας σε ολόκληρη την έκταση των υδάτων από τα μπανγκαλόου σας θα ξεχάσετε εύκολα ότι υπάρχει και αλλος κόσμος. Μόνο όταν βγείτε έξω και επισκεφθείτε άλλα θέρετρα θα έχετε αντιληφθεί ότι ειναι τόσο καλά οργανωμένα και διασκορπισμένα τα αλλα θέρετρα που τα κάνει να μην φαίνονται καιεσείς σα να ειστε οι μοναδικοι στην περιοχή.
. Αυτες η ατόλλη διαθέτει επίσης ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κοραλλογενεις περιοχές για scuba diving! Το σημείο hammerhead στο Rasdhoo Atoll, Maaya Thila στη Βόρειο Ari Atoll η οποία είναι προστατευόμενη περιοχή και η βουτά στα νότια της ατόλης οπου διλασημη για την παρατήρηση του καρχαρία φάλαινα είναι μόνο μερικά από τα κυριώτερα σημεία.
Μπορείτε να επιλέξετε να προσφύγετε στη Alifu Atoll με ταχύπλοο ή υδροπλάνο, μια συναρπαστική επιλογή λαμβάνοντας υπόψη την ομορφιά της ατόλες από τον αέρα.


 
Αξιοθέατα
Λευκες αμμώδεις παραλίες αφρώδη στον ήλιο μαζί με κρυστάλλινες λιμνοθάλασσες θα είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για να περάσετε τις τέλειες διακοπές.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2022 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής