Φλωρεντία


Η Φλωρεντία, πρωτεύουσα της Τοσκάνης και πόλη της Αναγγένησης. Ένα υπαίθριο μουσείο, όπου και να γυρίσεις θα δεις τα αριστουργήματα των πιο ξακουστών καλλιτεχνών της Αναγέννησης. Μια πόλη που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά το παλιό (αναγεννησιακό) με το καινούριο (μοντέρνο). Πολλοί τη θεωρούν και ως πόλη του χρυσού.  
Αξιοθέατα
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, το Παλάτσο Βέκκιο –σημερινό Δημαρχείο- όπου ο Δάντης γνώρισε τη Βεατρίκη, την πιάτσα Ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του ποταμού Αρνο.
Ακόμη αφιερώστε τουλάχιστον μια μέρα για να επισκεφθείτε την Γκαλερί Ουφίτσι και θαυμάστε τα έργα μερικών από τους μεγαλύτερους ζωγράφους.
 
Περιπλανώμενοι
Αρκεί μια βόλτα με τα πόδια στους δρόμους της πόλης για να την γνωρίσετε.
Για φαγητό, μπορείτε να καθίσετε στο κέντρο της πόλης και να νιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα που σας προσφέρει η ίδια.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2022 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής