Πορτ Ελ Καντάουι


Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο τουριστικό κέντρο της Τυνησίας, χτισμένο με την αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του Sidi Bou Said, ενός Ανδαλουσιανού χωριού που βρίσκεται στα προάστια της Τύνιδας.

Το μαγευτικό λιμάνι του, που φιλοξενεί γιωτ και καταμαραν από όλη την Ευρώπη προσθέτει μια καινούργια νότα στη Μεσόγειο.

Το Πορτ Ελ Καντάουι προσφέρει στους επισκέπτες του μια πολλαπλή αίσθηση ξένοιαστων και απολαυστικών διακοπών.

Με μια μεγάλη γκάμα από ξενοδοχειακές μονάδες το βράδυ μεταμορφώνεται σε έναν παράδεισο διασκέδασης για τους χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν την περιοχή.

Στο λιμάνι του θα βρείτε το πλοίο των πειρατών, ιδανικό για μια μοναδική κρουαζιέρα, ψάρεμα και μπάνιο στα ανοιχτά του κόλπου.

Στο Πορτ Ελ Καντάουι το κάλεσμα των σειρήνων θα σας μαγέψει, προσφέροντάς σας ατελείωτες φαντασιώσεις.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2021 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής