Βενετία


Η Γαληνότατη, η Βασίλισσα της Αδριατικής, η μαγευτική πόλη των καναλιών και των παλατιών... ή ο φανταχτερός υπόνομος γεμάτος πλήθη και τσαρλατάνους; Η φύση της Βενετίας είναι διπλή: στεριά και νερό, μακριά ιστορία και αβέβαιο μέλλον, περήφανη λεπτότητα και αμυδρή μελαγχολία.

Για χίλια χρόνια η πόλη ήταν μια από τις πιο υπολογίσιμες εμπορικές θαλασσινές δυνάμεις στον κόσμο. Σήμερα η λάμψη και η επιρροή έχουν πια ξεθωριάσει από καιρό, αφήνοντας πίσω τους μια πόλη με θαμπωμένη αίγλη, εκτός τόπου και χρόνου, και τόσο οδυνηρά όμορφη που είναι δύσκολο να μην ψάξει κανείς για το πίσω μέρος του σκηνικού.

Αν παγιδευτείτε στο ατέλειωτο κύμα επισκεπτών που περιφέρονται στους στενούς κεντρικούς δρόμους της, η Βενετία μπορεί να σας φανεί κόλαση. Αν όμως ξεφύγετε από το κύριο ρεύμα, θα ανακαλύψετε την ήσυχη, παλιομοδίτικη γοητεία της αληθινής Βενετίας, με απόμερες μπαρόκ εκκλησίες να μπερδεύονται με ρούχα απλωμένα για στέγνωμα που ανεμίζουν στον αέρα.


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές. DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.


Let's socializedayrise
© 2022 | Όροι Συμμετοχής
All Rights Reserved


Head Office:

4, Venizelou str
Thessaloniki, 54624

Phone

+30 2310 222413

Email
sales@dayrise.gr
Corfu Branch Office:

1, Agias Sofias str
Corfu, 49 100

Phone

+30 2661401851

Email
vs@dayrise.gr
Newsletter


Εξυπηρέτηση Πελατών
2310 222413
sales@dayrise.gr

MHTE 09.33.E.60.00.01448.0.1
Αρχική | Ξενοδοχεία | Πτήσεις | Ταξίδια | Last Minute | Επικοινωνία | Όροι Συμμετοχής